Επανέρχεται για Ζίγιες η Μίλαν

Επανέρχεται για Ζίγιες η Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν επανέρχεται για την περίπτωση του Χακίμ Ζίγιες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του 29χρονου μεσοεπιθετικού με το Μαρόκο στο Μουντιάλ.

Οι «Ροσονέρι» ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Οι Ιταλοί, ωστόσο δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια απόκτησης του Ζίγιες, αφού σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», οι ιθύνοντες της Μίλαν θα καταθέσουν πρόταση δανεισμού για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Μίλαν θα προτείνει στην Τσέλσι, εξάμηνο δανεισμό του Ζίγιες, με την συμφωνία να προβλέπει οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι ύψους 15 εκ. ευρώ.

Ο Ζίγιες από την πλευρά του, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Μιλάνο, καθώς θα έχει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο από αυτόν που παίρνει τώρα στην Τσέλσι.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μάλιστα είναι πρόθυμος να μειώσει τις απαιτήσεις τους, αφού το συμβόλαιό του με την Τσέλσι προβλέπει αμοιβή 6 εκ. ευρώ τον χρόνο, με τον Ζιγιές να είναι έτοιμος να δεχθεί την πρόταση της Μίλαν για 4 εκ. ευρώ τον χρόνο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X