Η... κατάρα που θέλει να σπάσει η Βραζιλία κόντρα στην Κροατία

Η... κατάρα που θέλει να σπάσει η Βραζιλία κόντρα στην Κροατία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Bραζιλία σε λίγες ώρες θα αναμετρηθεί με την Κροατία στον πρώτο-χρονικά-προημιτελικό του Μουντιάλ, με τους παίκτες της Σελεσάο να θέλουν να σπάσουν μία… κατάρα που κρατάει 20 χρόνια.

Από το 2002 και το Μουντιάλ που διοργάνωσαν Νότια Κορέα και Ιαπωνία, η Βραζιλία δεν έχει νικήσει ευρωπαϊκή ομάδα σε αγώνα νοκ άουτ Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα της Βραζιλία O’ Globo.

Η τελευταία φορά ήταν στον τελικό του Μουντιάλ 2002, στη νίκη με 2-0 επί της Γερμανίας.

Έκτοτε η Βραζιλία έχει γνωρίσει πέντε ήττες, τρεις αποκλεισμούς στα προημιτελικά, έναν στα ημιτελικά και την ήττα στον αγώνα για την τρίτη θέση το 2014.

Σε αυτούς τους αγώνες η Βραζιλία σημείωσε μόλις τρία γκολ και δέχθηκε 15 γκολ.

Σε αυτά τα τέσσερα Κύπελλα, οι μόνες νίκες της Βραζιλίας σε νοκ άουτ γύρους ήταν εναντίον ομάδων από τη Νότια Αμερική (Χιλή, 2010 και 2014, φάση των «16» και Κολομβία, προημιτελικά 2014), Αφρικής (Γκάνα, φάση των «16» 2006) και Βόρειας Αμερικής (Μεξικό, φάση των «16» 2018).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X