Συνελήφθη ο πατριός του Αλάμπα: Ήταν σε εγκληματική οργάνωση που σχεδίαζε πραξικόπημα στη Γερμανία

Συνελήφθη ο πατριός του Αλάμπα: Ήταν σε εγκληματική οργάνωση που σχεδίαζε πραξικόπημα στη Γερμανία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τεράστια επιχείρηση δείχνει να βγάζει εις πέρας η γερμανική αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη δεκάδων μελών οργάνωσης με την ονομασία «οι πολίτες του Ράιχ». Ανάμεσα σε αυτούς και ο πατριούς του Ντάβιντ Αλάμπα και γνωστός σεφ στο Κίτζμπουχελ, Φραν Χέπνερ.

Η οργάνωση φέρεται να σχεδίαζε πραξικόπημα στη Γερμανία, με την επιχείρησε να ονομάζεται εσωτερικά «Σκιά» αλλά να είναι γνωστή στους κύκλους της αστυνομίας ως «οι πολίτες του Ράιχ».

Ο Χέπνερ θεωρείται από τους βασικούς υπόπτους, όπως και οι υπόλοιποι που συνελήφθησαν, ωστόσο η αστυνομία θεωρεί πως υπάρχει ακόμα σύνδεση με πολλούς ανθρώπους. Οι λεπτομέρειες και το υπόβαθρο της εγκληματικής οργάνωσης είναι γνωστές στις αρχές, ενώ την θεωρούν από τις πιο επικίνδυνες στη χώρα. Ο πατριός του Αλάμπα είχε εντοπιστεί να συναντά πολλές φορές ύποπτους ανθρώπους και υποστηρικτές ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης. Φέρεται πως είχε τον ρόλο να φροντίζει για την προμήθεια του «στρατιωτικού βραχίονα» των «πολιτών του Ράιχ», ενώ θα αναλάμβανε μεγάλα μαγαζιά σε κεντρικά σημεία ανά την Γερμανία εφόσον υπήρξε ανατροπή στην πολιτική ηγεσία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X