Φοβερές ατάκες από βετεράνο άσο της Ίντερ: «Έγινα Αργεντινή και Ρίβερ λόγω Ματίας Αλμέιδα»

Φοβερές ατάκες από βετεράνο άσο της Ίντερ: «Έγινα Αργεντινή και Ρίβερ λόγω Ματίας Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Φοβερές ατάκες από τον βετεράνο άσο της Ίντερ, Ντανιέλε Αντάνι για τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Έγινα Αργεντινή και Ρίβερ λόγω Ματίας Αλμέιδα», δήλωσε ο βετεράνος αμυντικός της Ίντερ, Ντανιέλε Αντάνι μιλώντας στο ESPN Center Report για τον Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα, κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση γιατί υποστηρίζει παθιασμένα την Αργεντινή, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Το πάθος μου για την Αργεντινή πηγάζει από έναν αδερφό μου, τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έπαιξε μαζί μου στην Ίντερ σε μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά για να σπεύσει στη συνέχεια να πει και τον λόγο που έγινε Ρίβερ και σαφέστατα έχει βάλει το χέρι ο προπονητής της ΑΕΚ.

Adani στην τηλεόραση της Αργεντινής: Μου αρέσει να κλάψω όταν μιλάω για τον Μαραντόνα

«Έζησα το τελευταίο του κεφάλαιο στη Ρίβερ Πλέιτ και αυτό μου επέτρεψε να γίνω οπαδός της. Είμαι πραγματικός οπαδός, η αγάπη μου είναι απόλυτη. Την παρακολούθησα στο Libertadores, σο πρωτάθλημα της Αργεντινής, στο Sudamericana και κατάλαβα πόσο σαρκικό, παθιασμένο είναι το ποδόσφαιρο. Και γι’ αυτό αγαπώ τόσο πολύ την Αργεντινή», ανέφερε ακόμη ο Αντάνι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X