Μοναδικός Μιούρα: Ο 55χρονος επιστρέφει στην Ευρώπη για την Ολιβεϊρένσε!

Μοναδικός Μιούρα: Ο 55χρονος επιστρέφει στην Ευρώπη για την Ολιβεϊρένσε!
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά παρά τα 55 του χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καζουγιόσι Μιούρα έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους, αφού σύμφωνα με δημοσιέυματα από την Ιαπωνία, ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό σύλλογο μετά από 23 χρόνια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Μιούρα, συνεχίζει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο παρά τα 55 του χρόνια, στην Ιαπωνία, με την φανέλα της Suzuka Point Getters, ως δανεικός από την Yokohama FC.

Οι ιδιοκτήτες της δεύτερης, κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο της πορτογαλικής Ολιβεϊρένσε, ομάδα Β’ Εθνικής Πορτογαλίας και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιάπωνες θα συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιάπωνας θρύλος, ξεκίνησε την καριέρα του στην Βραζιλία το 1986 και το 1990 επέστρεψε στην Ιαπωνία για την Verdy Kawasaki. Εκεί παρέμεινε για οκτώ χρόνια με εξαίρεση τη σεζόν 1994-95 όταν πήγε ως δανεικός στην Τζένοα.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην Verdy Kawasaki ήρθε ξανά για ένα εξάμηνο στην Ευρώπη και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ το 1999 και έκτοτε αγωνίζεται στην πατρίδα του μέχρι και σήμερα.

Ο 55χρονος επιθετικός μετρά περισσότερες από 800 συμμετοχές στην καριέρα του και μένει να δούμε πώς θα τα πάει και στη Β Εθνική Πορτογαλίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X