Νέα… βόμβα Ατζούν στο Survivor - Υπογράφει κουκλάρα σύντροφο πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Νέα… βόμβα Ατζούν στο Survivor - Υπογράφει κουκλάρα σύντροφο πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται για να πετύχει το καλύτερο γκολ της σεζόν. Ποια πασίγνωστη παίκτρια ετοιμάζεται να στείλει στον Άγιο Δομίνικο;
Survivor All Star: Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται πλέον την Acun Media, καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα, το ριάλιτι θα είναι στον… αέρα!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λοιπόν, πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για το «Survivor All Star» και σύμφωνα με πληροφορίες η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πιο κοντά από ποτέ, για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Προ μηνών, σε σχετική ερώτηση, η εντυπωσιακή σύντροφος του Αλέξανδρου Πασχαλάκη (βασικού πλέον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και πρώην του ΠΑΟΚ) είχε πει: «Η αλήθεια είναι πως από τότε μέχρι τώρα συνεχίζω και δέχομαι πολύ κολακευτικά μηνύματα από τον κόσμο και μου ζητούν να ξαναμπώ στο παιχνίδι, πολλοί δε μου λένε πως άφησα κάτι ανολοκλήρωτο και θέλουν να με δουν να ολοκληρώνω έναν κύκλο.

Διαβάστε τη συνέχεια

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X