Μουντιάλ 2022 - Ρονάλντο: «Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα - Το όνειρο είναι ζωντανό» (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2022 - Ρονάλντο: «Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα - Το όνειρο είναι ζωντανό» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην σκόραρε απέναντι στην Ελβετία, αλλά πανηγύρισε έξαλα την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, μέσω ενός ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι Πορτογάλου όχι απλά κατάφεραν να προκριθούν, αλλά το έκαναν μάλιστα και με τον πιο εμφατικό τρόπο, αφού συνέτρεψαν την Ελβετία με 6-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος σημείωσε ιστορικό χατ – τρικ.

Ο «CR7» μπήκε αλλαγή στο 73′, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα. Με ποστ στο instagram έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας και του στόχου της ομάδας του Φερνάντο Σάντος να σηκώσει το τρόπαιο.

Δείτε την ανάρτηση του Ρονάλντο

Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ένα ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Πολυτελής εμφάνιση από μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Πρέπει να συγχαρούμε την Εθνική μας ομάδα. Το όνειρο είναι ζωντανό! Μέχρι το τέλος! Πάμε Πορτογαλία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X