Μουντιάλ 2022 - Νεϊμάρ: Λύθηκε το μυστήριο - Γι'αυτό απλώνει αλοιφή πάνω στην φανέλα του πριν βγει στο γήπεδο! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022 - Νεϊμάρ: Λύθηκε το μυστήριο - Γι'αυτό απλώνει αλοιφή πάνω στην φανέλα του πριν βγει στο γήπεδο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αυτός είναι ο λόγος που απλώνει αλοιφή πάνω στην φανέλα του ο Βραζιλιάνος σταρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «UOLEsporte» έλυσε την απορία πολλών τηλεθεατών σχετικά με το τι ήταν αυτό που άπλωσε ο Νεϊμάρ πάνω στην φανέλα του προτού βγει στον αγωνιστικό χώρο, στην αναμέτρηση με την Νότια Κορέα.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον βραζιλιάνο σταρ της Παρί, πριν την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο με την υπόλοιπη ομάδα για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, να απλώνει μια αλοιφή που του έφερε ένας από τους ανθρώπους του «σταφ» της Βραζιλίας, στο στήθος του, αλλά πάνω από την φανέλα, όπως και στην μύτη του. Το ίδιο μάλιστα, έκανε ο και ο Ραφίνια, προκαλώντας την απορία όλων.

Πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο (το είχε κάνει και στο Μουντιάλ της Ρωσίας). Πρόκειται λοιπόν για μια αλοιφή που έχει σκοπό να ανακουφίζει την ρινική συμφόρηση και να διευκολύνει ουσιαστικά την αναπονή του ποδοσφαιριστή.

Ο γυμναστής της εθνικής Βραζιλίας, Ζε Μάριο Καμπέιζ σημείωσε το 2018: «Το να αναπνέεις καλύτερα, βοηθάει την διαδικασία ανάρρωσης. Όσο καλύτερα οξυγωνώνεσαι, τότε γρηγορότερα ανακάμπτεις. Η πολύ χαμηλή ή η πολύ υψηλή υγρασία είναι επιβλαβής. Ο αθλητής κουράζεται περισσότερο, χρειάζεται περισσότερο για να ανακάμψει».

Δείτε το επίμαχο βίντεο

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X