Βούλιτς για Λιβάγια: «Δεν ξέρω γιατί έφυγε από την ΑΕΚ - Εδώ είναι... θεός του ποδοσφαίρου»

Βούλιτς για Λιβάγια: «Δεν ξέρω γιατί έφυγε από την ΑΕΚ - Εδώ είναι... θεός του ποδοσφαίρου»
Photo Credits: INTIME

Για την πορεία της Κροατίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά και για τον Μάρκο Λιβάγια μίλησε ο Ζόραν Βούλιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζόραν Βούλιτς συνέδεσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με την Χάιντουκ αγωνιζόμενος συνολικά 11 χρόνια σε δύο διαφορετικές θητείες, ενώ επίσης ξεχώρισε σε Μαγιόρκα και Ναντ.

Παράλληλα, ήταν εκείνος που επιφορτίστηκε ως μέλος της πάλαι ποτέ ενωμένης εθνικής Γιουγκοσλαβίας το μαρκάρισμα του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μουντιάλ της Ιταλίας (1990) φέρνοντας σε πέρας την αποστολή του.

Ο παλαίμαχος αμυντικός, πέρασε ως προπονητής μεταξύ άλλων από Απόλλωνα Σμύρνης και Ξάνθη, ενώ καθοδήγησε την αγαπημένη του Χάιντουκ σε πέντε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Πραγματικός «στρατιώτης» για τον σύλλογο του Σπλιτ!

Ο Ζόραν Βούλιτς κατέθεσε στο SDNA την άποψη του για το ματς της Κροατίας με την Ιαπωνία, αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς στο Μουντιάλ, ενώ αποθέωσε τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του, την Χάιντουκ!

«Νομίζω ότι η Εθνική Κροατίας έχει τις ποδοσφαιρικές αρετές για να φτάσει μακριά σε αυτό το περίεργο Μουντιάλ. Σίγουρα διαθέτει την καλύτερη και πιο ποιοτική μεσαία γραμμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός κάνοντας αναφορά στις αμυντικές επιδόσεις των συμπατριωτών του.

«Το σημαντικό είναι πως η Κροατία έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, την στιγμή που η Ιαπωνία σημείωσε δύο τέρματα τόσο κόντρα στην Ισπανία, όσο και απέναντι στη Γερμανία.

Σε ότι αφορά την Ιαπωνία δεν είναι μια κλασική ασιατική ομάδα, αλλά με πιο ευρωπαϊκό στιλ αφού οι περισσότεροι παίκτες της αγωνίζονται στην Ευρώπη».

Ποιο θα είναι όμως το «κλειδί» για την Κροατία στο αποψινό ματς για την φάση των «16»;

«Γνωρίζοντας την εθνική μας όμαδα, παίζουμε πάντα καλά χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση μας.

Το πιο σημαντικó πράγμα σε αυτó το παίχνιδι είναι απλά να δείξουμε τον εαυτό μας, την ποιóτητά μας σαν ομάδα και να οδηγήσουμε τον αγώνα με τον τρόπο που μας ταιριάζει και να μην παρασυρθούμε στον ρυθμό που θα επιχειρήσουν να δώσουν οι Ιάπωνες, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του πρώην τεχνικού του Απόλλωνα για τον Μάρκο Λιβάγια.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X