Τάσος Καπετανάκος στον απολογισμό της χειμερινής προετοιμασίας: «Χρειαζόταν αυτό που έκανε η ΑΕΚ εδώ, ατσαλώθηκε η ομάδα – Αυτοί ξεχώρισαν» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος στον απολογισμό της χειμερινής προετοιμασίας: «Χρειαζόταν αυτό που έκανε η ΑΕΚ εδώ, ατσαλώθηκε η ομάδα – Αυτοί ξεχώρισαν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου στο ENWSI TV λίγο μετά το φιλικό της ΑΕΚ με τη Σερένγκ και πριν την αποχώρηση από την Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να πέρασαν πάνω από 20 ημέρες από το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ – το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» στις 13 Νοεμβρίου όμως οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν ξανά σε ρυθμό αγώνα λες και ήταν μόλις χθες που είχαν αγωνιστεί ξανά.

Η ΑΕΚ ήταν σαρωτική στο μεγαλύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης με τη Σερένγκ στην Ολλανδία, διατήρησε στο ακέραιο τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αλμέιδα στο παιχνίδι της και έδειξε έτοιμη για να μπει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Τάσος Καπετανάκος στο σημερινό σχόλιο της ημέρας στο ENWSI TV μιλά για το πως η Ολλανδία βοήθησε την ΑΕΚ να… ατσαλωθεί, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Τάσου Καπετανάκου από την Ολλανδία για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X