ΑΕΚ - Σερένγκ: Η κριτική των 19 «κιτρινόμαυρων»

Η είσοδος των παικτών της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Σερένγκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο φιλικό με την Σερένγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έβγαλε και πάλι στο γήπεδο την αγωνιστική ταυτότητα που της έχει δώσει ο Αλμέιδα και κέρδισε εύκολα την Σερένγκ με πειστική εμφάνιση. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 19 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο φιλικό με τους Βέλγους

Γιώργος Αθανασιάδης: Ξεκίνησε ως βασικός, αλλά στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν σχεδόν θεατής. Τις μοναδικές φάσεις που χρειάστηκε να διαχειριστεί, ήταν όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του. Και το έκανε πολύ καλά.

Λάζαρος Ρότα: Πολύ καλό ματς από τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ. Απολύτως συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα και τις διαγώνιες καλύψεις. Νικητής στις μονομαχίες και με σωστά ανεβάσματα από την πλευρά του.

Σίμος Μήτογλου: Από τους κορυφαίους του γηπέδου. Έβαλε και πάλι γκολ όπως και το καλοκαίρι στα φιλικά. Ενώ στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν απροσπέλαστος. Σε σωστή θέση πάντα και νικητής σ’ όλες τις προσωπικές μονομαχίες.


Αρολντ Μουκουντί: Αρχοντικός για μια ακόμα φορά. Ανασταλτικά εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε. Και στις στατικές φάσεις είχε ένα δοκάρι, αλλά και την κεφαλιά που κόντραρε πριν το γκολ του Μήτογλου.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ και έκανε και αυτός πολύ μεστό παιχνίδι. Πολύ καλά ανεβάσματα από την πλευρά του και με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του. Μπορούσε να είχε τελειώσει καλύτερα φάση τετ α τετ και να σκοράρει.

Γενς Γιόνσον: Έπαιξε τόσο, όσο για να ελέγχει όλη την κατάσταση στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Δεν χρειάστηκε να ανεβάσει τις στροφές του παιχνιδιού του στα ύψη. Όμως την δουλειά του ως κόφτης την έκανε εξαιρετικά.

Αλεξάντερ Φράνσον: Ξεκίνησε βασικός και σ’ έναν ρόλο αντί – Πινέδα. Προφανώς και δεν μπορούσε να παίξει στην ίδια ένταση και με ποιότητα με τον Μεξικανό. Όμως έδειξε και πάλι πως είναι ένας παίκτης κοντρολαρισμένος, που έκανε όσο καλύτερα μπορούσε την δουλειά που του ζήτησε ο προπονητής.

Πέτρος Μάνταλος: Πήρε αρχικά τον ρόλο που έχει ο Γκατσίνοβιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πήρε μπάλες στα πόδια του. Είχε κάποιες καλές εμπνεύσεις, αλλά είχε και λάθη στις επιλογές του. Έπαιξε ακόμα και στην δεξιά πλευρά για κάποιο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, με μια κάθετη στο τετ α τετ του Φαν Βέερτ.

Πάολο Φερνάντες: Ντεμπούτο ανεπίσημο του Ισπανού μεσοεπιθετικού με εξαιρετικό ματς. Ήταν μέσα και στις δυο φάσεις των γκολ της ΑΕΚ. Ενώ γενικώς κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, έβγαινε κάτι καλό στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Επίσης έδειξε πως έχει προσαρμοστεί ήδη, στο αγωνιστικό μοντέλο του Αλμέιδα.


Σέρχιο Αραούχο: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ και του γηπέδου. Έκανε και πάλι τα πάντα. Από το να πετύχει γκολ, μέχρι να γυρίσει σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνει τάκλιν ως αριστερό μπακ για να κόψει επίθεση του αντιπάλου. Συνεχές, πρέσινγκ, κλεψίματα, σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του.

Λιβάι Γκαρσία: Πολύ κινητικός και με πολλή δουλειά και πάλι στην επίθεση της ΑΕΚ. Βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Βέλγων, πήρε και τελικές προσπάθειες αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και σ’ αντίθεση μ’ ότι έγινε στο πρώτο, είχε φάσεις που έπρεπε να διαχειριστεί. Και κατέγραψε δυο δύσκολες αποκρούσεις. Μια σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και μια σε σουτ μέσα από την περιοχή της ΑΕΚ.

Βεντάντ Ραντόνια: Μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας. Αρκετές κερδισμένες μονομαχίες και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του.

Γιώργος Τζαβέλλας: Μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά αποχώρησε μετά από 20 λεπτά λόγω προβλήματος τραυματισμού. Δεν πρόλαβε να διαχειριστεί πολλές φάσεις, αλλά σ’ εκείνες που χρειάστηκε το έκανε σωστά.

Αϊντί Ντάικο: Ήταν ντεμπούτο για τον κεντρικό αμυντικό που προέρχεται από την ΑΕΚ Β. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματα του, αλλά έβγαλε δυναμισμό.

Αλέξανδρος Παρράς: Έπαιξε ως αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έκανε δυο πολύ καλές προσωπικές ενέργειες σε ανεβάσματα από την πλευρά του.

Γιώργος Μουστακόπουλος: Πήρε θέση στην μεσαία γραμμή όταν μπήκε στο γήπεδο. Χρειάστηκε να δώσει αρκετές μάχες στο ανασταλτικό κομμάτι, τις περισσότερες τις κέρδισε. Και με την μπάλα στα πόδια ήταν προσεκτικός.

Μιχάλης Κοσίδης: Πάλεψε πολύ, μπήκε σε φάσεις και απείλησε την αντίπαλη εστία. Σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε κάνει λίγο καλύτερη τελική πάσα.

Τομ Φαν Βέερτ: Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης σ’ ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Βρήκε τρόπους να βρεθεί σε θέση βολής και να απειλήσει. Νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα των Βέλγων στο 86′.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X