Αλμέιδα: «Το πλάνο της προετοιμασίας πήγε καλά, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες - Οι παίκτες είναι χαρούμενοι»

Αλμέιδα: «Το πλάνο της προετοιμασίας πήγε καλά, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες - Οι παίκτες είναι χαρούμενοι»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Σερένγκ με τον Ματίας Αλμέιδα να δηλώνει ικανοποιημένος από τους παίκτες του τόσο για το σημερινό ματς όσο και για την προετοιμασία ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Πάολο Φερνάντες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα του Cosmote TV:

«Έκανε πολύ κρύο, πράγματι. Η προετοιμασία μας πάει καλά και λειτούργησε σωστά η ομάδα. Στο διάστημα που είμαστε εδώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, με άριστη προσπάθεια από τους παίκτες. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιους νέους παίκτες και όταν θα επιστρέψουμε στην Αθήνα θα έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, με την επιστροφή αυτών που θα γυρίζουν από το Μουντιάλ», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Όσο για την προσαρμογή του Πάολο Φερνάντες; «Ήταν καλό το ντεμπούτο του. Θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Μας καταλαβαίνει πολύ καλά πώς θέλουμε να παίξουμε παρότι είναι λίγο καιρό μαζί μας. Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι και έχουν αυτοπεποίθηση», απάντησε.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X