Η ΑΕΚ παίζει ξανά ποδόσφαιρο, με ντεμπούτο Φερνάντες κόντρα στη Σερένγκ (13:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ παίζει ξανά ποδόσφαιρο, με ντεμπούτο Φερνάντες κόντρα στη Σερένγκ (13:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη... δράση με μία φιλική αναμέτρηση στην Ολλανδία κόντρα στη βελγική Σερένγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη για ξεμούδιασμα είναι η ΑΕΚ, η οποία στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας αντιμετωπίζει τη Σερένγκ (13:00, Cosmotesports 1HD – LIVE enwsi.gr).

Προβλήματα σαφώς και υπάρχουν για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος όμως είδε τους παίκτες του όλο το προηγούμενο διάστημα να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στο Μπουργκ.

Τα… βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Πάολο Φερνάντες ο οποίος θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο και παράλληλαδείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, αλλά και στα θέλω του Αργεντινού προπονητή. Μάλιστα, ο Ισπανός πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Σερένγκ, παίζοντας στη δεξιά πλευρά.

Στις δοκιμές του Σαββάτου, κάτω από την εστία βρέθηκε ο Αθανασιάδης, οι Ρότα και Σιντιμπέ κάλυψαν τα δύο άκρα της άμυνας και οι Μήτογλου, Μουκουντί ήταν τα στόπερ. Αμυντικό χαφ ήταν ο Γιόνσον, με τους Φερνάντες, Μάνταλο και Φράνσον στα χαφ και στην επίθεση τους Αραούχο, Γκαρσία. Εκτός για το φιλικό είναι οι Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, ενώ ο Τζαβέλλας δεν δείχνει να είναι στο 100% οπότε υπάρχει περίπτωση να προφυλαχθεί.

Δύο 45λεπτα στο φιλικό

Η ΑΕΚ κόντρα στη Σερένγκ, θα δώσει ένα τυπικό φιλικό, όσον αφορά στον χρόνο. Το φιλικό θα διεξαχθεί μεσημέρι λόγω καιρικών συνθηκών και σκότους στην Ολλανδία από το απόγευμα, ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ανέφερε ότι θα είχε διάρκεια τριών 45 λεπτών. Τελικά το φιλικό θα έχει διάρκεια 90 λεπτών. Κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα, ο Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να δει την εικόνα των παικτών που έχει μαζί του σε δύο ημίχρονα.

Αυτή είναι η Σερένγκ που κοντράρεται με την ΑΕΚ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο αποψινό φιλικό αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου και μετά από 17 αγωνιστικές είναι στην τελευταία θέση με 3-2-12, 11 βαθμούς και 16-33 γκολ.
Στον πάγκο της βρίσκεται ο υπηρεσιακός τεχνικός Ζαν-Σεμπαστιέν Λεγκρός που ανικατέστησε τον 55χρονο Ζενεσάμπ. Το καλοκαίρι έφυγαν 14 παίκτες, ήρθαν οχτώ. Έχασε τους πιο σημαντικούς της, όπως για παράδειγμα τον Μικαουτάτζε (10 γκολ στο πρωτάθλημα, τέσσερα στο Κύπελλο). Βάσει των όσων αναφέρονταν το καλοκαίρι είναι η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X