Μουντιάλ 2022: Η Νότια Κορέα προκρίθηκε με ανατροπή (2-1) επί της Πορτογαλίας και πέταξε έξω την Ουρουγουάη!

Μουντιάλ 2022: Η Νότια Κορέα προκρίθηκε με ανατροπή (2-1) επί της Πορτογαλίας και πέταξε έξω την Ουρουγουάη!
Photo Credits: INTIME

Πορτογαλία και Νότια Κορέα στην επόμενη φάση του Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε ο 8ος όμιλος του Μουντιάλ 2022 με Πορτογαλία και Νότια Κορέα να πανηγυρίζουν την πρόκριση.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο των μεγάλων εκπλήξεων επεφύλασσε άλλο ένα πολύ μεγάλο ματς, με τρομερές ανατροπές και θριαμβεύτρια τη Ν. Κορέα, η οποία νίκησε την Πορτογαλία με 2-1 με γκολ του Χε Τσαν Χουάνγκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και κατέκτησε τη 2η θέση στον 8ο όμιλο και την πρόκριση στους «16» (απέναντι στην πρώτη του 7ου ομίλου)του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Οι Ασιάτες ισοβάθμησαν με την Ουρουγουάη στους 4 βαθμούς, αλλά σημείωσαν περισσότερα γκολ στον όμιλο (4-4, έναντι 2-2 των Ουρουγουανών) και πήραν εκείνοι το «εισιτήριο» για τα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου τερμάτισε η Πορτογαλία παρά την ήττα της και θα αντιμετωπίσει στους «16» την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στον 7ο όμιλο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X