Το ΟΠΑΠ Forward στο πλευρό δυναμικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για έβδομη συνεχή χρονιά!

Το ΟΠΑΠ Forward στο πλευρό δυναμικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για έβδομη συνεχή χρονιά!

Δέκα νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που έχουν ξεχωρίσει!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη δέσμευσή του να δημιουργεί αξία για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, συνεχίζει για έβδομη χρονιά το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, το οποίο ενισχύει την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση. Εφέτος, το πρόγραμμα υποδέχεται δέκα ακόμα αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις από παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Πρόκειται για τις εταιρείες Dirty Laundry, Mailo’s: The Pasta Project, Βιολογικό Χωριό, Provil, Fitness Meals, Vezyroglou Farm, Pharm24, Mastiha Shop, Simply Burgers και ARI Foods.

Οι νέες εταιρείες του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, που υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor Greece, ανακοινώθηκαν σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022. Επίσης, βραβεύθηκαν οι εταιρείες του προγράμματος που έχουν ξεχωρίσει για τις επιδόσεις τους, σε τομείς όπως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αύξηση του κύκλου εργασιών τους. Στην εκδήλωση για τον νέο κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, δυναμικό παρών έδωσαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, διοικητικών αρχών και φορέων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν και ο Λαρς Ράσμουσεν, ο οποίος είναι ο δημιουργός ενός από τα πιο γνωστά app στον κόσμο, το Google Maps. Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους μηχανικούς λογισμικού διεθνώς, επιχειρηματίας και επενδυτής, τόνισε τη σημασία της καινοτομίας, της προσαρμοστικότητας και της αντοχής στις προκλήσεις. Αυτά είναι τα συνθετικά στοιχεία των επιτυχημένων επιχειρηματιών που μπορούν να φέρουν την αλλαγή σε κάθε συνθήκη της αγοράς.

Στην ειδική εκδήλωση του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, βραβεύτηκαν εταιρείες που συμμετέχουν ήδη στο πρόγραμμα και διακρίθηκαν για την επιτυχημένη πορεία τους, σε διάφορες κατηγορίες.

 

Δείτε εδώ:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X