Μουντιάλ 2022: Ο Σέσνι χρωστάει 100 ευρώ στον Μέσι για το πέναλτι - «Δεν πρόκειται να τον πληρώσω» (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Ο Σέσνι χρωστάει 100 ευρώ στον Μέσι για το πέναλτι - «Δεν πρόκειται να τον πληρώσω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ποσό των 100 ευρώ φαίνεται να χρωστάει στον Λιονέλ Μέσι ο Πολωνός τερματοφύλακας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα αν μη τι άλλο ξεχωριστό παρασήνιο είχε να προσφέρει η χθεσινή αναμέτρηση της Πολωνίας με την Αργεντινή για την φάση των ομίλων του Μουντιάλ, καθώς o Βόιτσεχ Σέσνι, αποκάλυψε οn air το στοίχημα που έβαλε με τον Λιονέλ Μέσι για το καταλογισμό του πέναλτι από τον ρέφερι Μάκελι.

Ο Πολωνός κίπερ, συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις στο Κατάρ, καθώς ήταν αυτός που κράτησε την Πολωνία ζωντανή και εν τέλει έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο σταρ της Γιουβέντους, όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης, έβαλε χρηματικό στοίχημα με τον Λιονέλ Μέσι για τον μη καταλογισμό του πέναλτι που κέρδισε ο Αργεντίνος σταρ.

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν για αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ».

Δείτε το χαμένο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι


 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X