Μουντιάλ 2022: Στους «16» η Σενεγάλη - Νίκησε με 1-2 το Εκουαδόρ (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Στους «16» η Σενεγάλη - Νίκησε με 1-2 το Εκουαδόρ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Σενεγάλη νίκησε στον «τελικό» πρόκρισης με 1-2 το Εκουαδόρ και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ 2022.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους «16» του Μουντιάλ 2022 η Σενεγάλη, η οποία νίκησε με 1-2 το Εκουαδόρ!

Η ομάδα που άξιζε, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο 45λεπτο. Η Σενεγάλη ήταν, σαφέστατα, πιο ενεργητική από το Εκουαδόρ. Είχε την πρωτοβουλία και προσπαθούσε να δημιουργήσει. Λογικό και αναμενόμενο, από τη στιγμή που ήταν η ομάδα που χρειαζόταν τη νίκη. Έτσι οι Αφρικανοί κατάφεραν να βρουν γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, η Σενεγάλη κέρδισε πέναλτι έπειτα από λάθος στην άμυνα των Λατινοαμερικανών. Ο Χινκαπιέ συγκρούστηκε με τον Ισμαϊλά Σαρ, με τον Τουρπέν να δείχνει την άσπρη βούλα. Έτσι στο 44′ ο Σαρ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κάνοντας το 1-0.


Στο β’ το ματς έγινε… ροντέο μέσα σε τρία λεπτά. Στο 68′ το Εκουαδόρ έφθασε στο 1-1 με τον Καϊσέδο, με τους Αφρικανούς να απαντούν άμεσα.


Στο 70′ ο Βαλένσια έδιωξε λανθασμένα, η μπάλα έφθασε στον Κουλιμπαλί, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 1-2! Σκορ που έμελλε να μην αλλάξει έως το τέλος του ματς.


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X