
Ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ομαδικό πνεύμα που έδειξαν οι παίκτες της Πορτογαλίας στο ματς με την Ουρουγουάη (2-0), με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει και για πιθανό διασταύρωμα με την Βραζιλία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είδα αυτό που ήθελα και περίμενα από την ομάδα. Είδα μία ομάδα ενωμένη, συγκεντρωμένη και με ένα δυνατό ομαδικό πνεύμα. Δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει την πρώτη θέση, η Γκάνα δεν έχει μιλήσει ακόμα.
Εμείς και η Βραζιλία είμαστε δύο μεγάλες ομάδες, η ελπίδα μας είναι να τους συναντήσουμε πιο αργά στη διοργάνωση. Έχουμε μία ισχυρή πιθανότητα να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, όχι μόνο για μη βρούμε την Βραζιλία στους ’16’, αλλά και επειδή θέλουμε την πρώτη θέση».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Αυτά που πίστευαν με την ΑΕΚ, να τα ξεχάσουν οριστικά!
- Ο Μελισσανίδης απάντησε στον Σπανό για την ένσταση στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βαθμολογία Super League: Πρώτος ο ΠΑΟ με ματς περισσότερο, περιμένει η ΑΕΚ – Έμειναν πίσω ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
- Ξεφτίλα: Το ρεζίλι στο Περιστέρι έγινε παγκόσμιο θέμα!



Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες, μέσα ο Χουάνγκ

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (VIDEO)

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ! (ΦΩΤΟ)

Θα έλυνες τον γρίφο που θα έσωζε τη ζωή σου;

Η Αλ Χιλάλ πρώτη φιναλίστ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων – Νίκησε με 3-2 τη Φλαμένγκο!