Πού θα δούμε σήμερα τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής στο Μουντιάλ που γίνονται την ίδια ώρα

Πού θα δούμε σήμερα τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής στο Μουντιάλ που γίνονται την ίδια ώρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ θα μεταδοθούν από το ελεύθερο κανάλι, το site του σταθμού και από το ANT1+. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων ξεκινά σήμερα (29/11) και πλέον μπαίνουμε σε… διπλά ματς, στις 17:00 και στις 21:00. Έτσι, υπήρχε ερωτηματικό σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων και ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε πως οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το ελεύθερο κανάλι, από την ιστοσελίδα του σταθμού (antenna.gr) και από το ΑΝΤ1+.

Ουσιαστικά, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω πρόγραμμα, το ένα ματς των 17:00 και το ένα των 21:00 θα βρίσκεται κανονικά στο τηλεοπτικό κανάλι και τα άλλα δύο (στις αντίστοιχες ώρες) θα φιλοξενηθούν στην ιστοσελίδα του σταθμού. Ο ΑΝΤ1+ θα καλύψει όλα τα ματς, αν φυσικά δεν υπάρξουν τα προβλήματα που είδαμε στις πρώτες μέρες του Μουντιάλ.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου:Πού θα δούμε σήμερα τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής στο Μουντιάλ που γίνονται την ίδια ώρα

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X