Διέρρευσε η απόρρητη λίστα με 40 παίκτες του Survivor - Τραγουδιστές, αθλητές, μοντέλα, ζευγάρια

Διέρρευσε η απόρρητη λίστα με 40 παίκτες του Survivor - Τραγουδιστές, αθλητές, μοντέλα, ζευγάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιοι επιστρέφουν για το All Star, όσοι θα μπουν για να κάνουν σκληρό ριάλιτι και οι δοκιμασίες που δεν θα έχουμε ξαναδεί. Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες που έχουν υπογράψει και θα ταξιδέψουν σταδιακά στον Άγιο Δομίνικο.

Εδώ και περίπου έναν μήνα κυκλοφορούν αμέτρητα ρεπορτάζ με ονόματα παικτών για το Survivor. Ωστόσο, τώρα ήρθε και η… επίσημη διαρροή.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου παρουσιάστηκε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τους παίκτες που ξεκινούν τα τεστ συμμετοχής στο All Star. Αντιλαμβάνεστε ότι στον ΣΚΑΪ δεν γίνεται οι πληροφορίες να παρουσιάζονται για ένα προϊόν του καναλιού χωρίς να έχουν βάση, γι’ αυτό και το ρεπορτάζ κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ειπώθηκαν, έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την παραγωγή οι παρακάτω παίκτες από τα 5 προηγούμενα Survivor, ενώ μάθαμε ότι θα μπουν 40 παίκτες, σταδιακά από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τέλος του μήννα!

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X