Οφρυδόπουλος: «Σημαντική και δίκαιη η νίκη - Κάναμε πολλές φάσεις και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο» (VIDEO)

Οφρυδόπουλος: «Σημαντική και δίκαιη η νίκη - Κάναμε πολλές φάσεις και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ Β' επί του ΠΑΟ Ρουφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ κέρδισε εύκολα με 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ στο καλύτερο φετινό της παιχνίδι με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει πως η ομάδα κέρδισε δίκαια ενώ αναφέρθηκε και σε όσους αγωνίστηκαν σήμερα για να καλύψουν τις απουσίες που υπήρχαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Παρότι υπήρξε έλλειψη συνοχής και χρειάστηκε να κάνουμε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα μας κάναμε την πρώτη μας νίκη, η οποία εκτός από πολύ σημαντική ήταν και δίκαιη.

Από την αρχή είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, την κατοχή της μπάλας, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Εξίσου πολύ γρήγορες ήταν οι ανακτήσεις της μπάλας όταν την χάναμε.

Φτάσαμε στο τελικό σκορ έχοντας και πολλές ευκαιρίες και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό ήταν ότι τα παιδιά που ήρθαν από πίσω ήταν έτοιμα να παίξουν και είχαν εξαιρετική απόδοση.

Ήταν μια δίκαιη νίκη και πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, να συνεχίσουν έτσι με την ίδια ένταση και πάθος και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X