Απαιτητικό εντός έδρας ματς για την ΑΕΚ Β' κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Απαιτητικό εντός έδρας ματς για την ΑΕΚ Β' κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' υποδέχεται τον ΠΑΟ Ρουφ στο «Σεραφείδειο» για την 4η αγωνιστική της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα δύσκολο ματς έχει μπροστά της η ΑΕΚ Β’, η οποία σήμερα (15:00) υποδέχεται τον ΠΑΟ Ρουφ στο «Σεραφείδειο» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στα… χαρτιά είναι πολύ ανώτερη από τους φιλοξενούμενους και πιθανώς να έπαιρνε ένα άνετο τρίποντο στην σημερινή «μάχη» ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Από την αναπτυξιακή ομάδα της ΑΕΚ, θα απουσιάζουν οι παίκτες που θα ταξιδέψουν με την πρώτη ομάδα στην Ολλανδία.

Μαζί με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αναμένεται να βρεθεί ένας τερματοφύλακας, με το προβάδισμα να έχει ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, ενώ σχεδόν «κλειδωμένη» είναι η θέση για τους: Βεντάντ Ραντόνια, Θεοδόση Μαχαίρα, Μιχάλη Κοσίδη και Γιώργο Μουστακόπουλο, που ήταν και στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Παράλληλα, αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Αλέξανδρος Παρράς και ένας εκ των Βασίλη Τρούμπουλο και Στέφανο Κάτσικα.

Την ίδια ώρα, εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Τζούντα Γκαρσία και Ανελ Σαμπανάτζοβιτς. Η Κ19 που πέρσι αποφασίστηκε να μην υπάρχει και φέτος έχει επιστρέψει πιο… δυνατή, θα ενισχύσει την ΑΕΚ Β’ ωστόσο οι παίκτες από τις Ακαδημίες δεν είναι πλήρως έτοιμοι για… μάχη σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ετσι, το… επόμενο βήμα που θα κληθούν να πάρουν για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται το προσεχές διάστημα, πρέπει να γίνει με προσοχή στο πλάνο της ομάδας.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΕΚ Β’

Στην κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για τον αγώνα της Β’ ομάδας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, το Σάββατο στις 15:00 στο «Σεραφείδειο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 ΑΕΚ B – ΠΑΟ Ρουφ, το Σάββατο 26/11 στις 15:00 στο Σεραφείδειο, και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

-Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα 1: 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€)

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

–ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά και οι έφηβοι έως και 17 ετών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους τα εξής:

– Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά

– Η είσοδος των παιδιών έως 10 ετών είναι ελεύθερη σε περίπτωση διαθεσιμότητας

– Κατά την άφιξή τους στο ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, οι φίλαθλοι οφείλουν να υπακούσουν στις εντολές του προσωπικού ασφαλείας για τη δίοδο και τη στάθμευση των οχημάτων τους, να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X