ΑΕΚ: Για μια ακόμη νίκη (18:00) στη Νάουσα κόντρα στον Ζαφειράκη

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΧΑΝΘ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τον Ζαφειράκη στη Νάουσα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η «Ένωση» βρίσκεται μόνη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας και στόχος είναι να πανηγυρίσει ένα ακόμη «διπλό» που θα την διατηρήσει μόνη πρώτη, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θέλει να το επιβεβαιώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η αποστολή αναχώρησε χθες για τη Νάουσα με τον προπονητή της ΑΕΚ να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Μάτσκεβιτς και Τσιτόμπι οι οποίοι απουσίαζαν από τα δύο τελευταία παιχνίδια με ΧΑΝΘ και Ιωνικό. Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής αθλητές: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Κεδέρης, Τικ, Μαντάλινιτς, Σόκολιτς, Καλόμοιρος, Λέμος, Τσιτόμπι, Ηλιόπουλος, Νικολαϊδης, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Αλμέιδα.

Ηλιόπουλος: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Θέμης Ηλιόπουλος με δηλώσεις του στο aek.gr σχολίασε πως η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή και επικίνδυνη έδρα:  «Για τον επόμενο μας αγώνα ταξιδεύουμε εκτός, για να παίξουμε σε μια επικίνδυνη ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της, τον Ζαφειράκη. Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Η ΑΕΚ την Τετάρτη υποδέχεται τον Δούκα στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι που ρίχνει και την αυλαίατου πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας του Αλέξη Αλβανού είναι φυσικά να προχωρήσει αήττητη και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στις 14 Δεκεμβρίου όταν και ξεκινάει το δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας. Μέχρι τότε όμως η ΑΕΚ βλέπει τα παιχνίδια ένα-ένα αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Ζαφειράκη. Εφόσον το επιτρέψει βέβαια η εξέλιξη του αγώνα θα δώσει ευκαιρίες στους νέους παίκτες του οι οποίοι στην προηγούμενη αναμέτρηση ήταν οι πρωταγωνιστές της ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της Handball Premier (10η αγωνιστική)

ΧΑΝΘ 17:00, ΧΑΝΘ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Κατσίκης)

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic

(Νάσκος- Χαρίτσος, Δελόγλου)

Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΕΚ

(Σαπανίδης- Ηλιάδης, Σίσκου)

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Ανταλής)

ΟΑΚΑ 18:00, ΑΣΕ Δούκα- ΕΣΝ Βριλησσίων

(Γράψας- Κυριακού, Τσάκωνας)

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X