Βόννη - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Βόννη - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική για τους παίκτες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Βόννη και υπέστη την 3η της ήττα στον όμιλο. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά.

Τιμ Φρέιζιερ: Ο Αμερικανός γκαρντ στο πρώτο ημίχρονο ήταν συγκεντρωμένος για αυτό και η ΑΕΚ είχε μια ισορροπημένη εμφάνιση. Στο 2ο μέρος έχασε το μυαλό του, έκανε τις γνωστές επιπολαιότητες και χάθηκε το μομέντουμ του αγώνα.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου ο Αμερικανός επιθετικά, ήταν πολύ άστοχος και οι πόντοι του έλλειψαν. Στην άμυνα προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά έχασε την μάχη των ριμπάουντ.

Δημήτρης Φλιώνης: Αισιόδοξα τα μηνύματα από τον Φλιώνη που σε ένα κρίσιμο ματς, έδειξε καλά επίπεδα ετοιμότητας. Προσπάθησε αρκετά με τον Σορτς, ενώ πέτυχε και 2 τρίποντα. Σημαντική η παρουσία του για όλη την ομάδα.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 2ο εξαφανίστηκε μαζί με όλη την ομάδα, αφού δεν είναι παίκτης που δημιουργεί για τον εαυτό του.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ούτε ο Ξανθόπουλος μπόρεσε να βοηθήσει στο να μαζευτεί λίγο η κατάσταση και να κοπεί ο ρυθμός της Βόννης. Ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρό το χτύπημα που δέχτηκε.

Νίκος Περσίδης: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί

Άλεξ Μάντσεν: Άχρωμος ο Φινλανδός για ένα ακόμα ματς που γινόντουσαν μάχες κάτω από το καλάθι δεν μπόρεσε να βοηθήσει παρά μόνο σε λίγες φάσεις στην άμυνα

Αϊζάια Μάιλς: Ο Αμερικανός πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, έχοντας μόλις 2 προπονήσεις, έβαλε το σουτάκι του και πήρε και ένα επιθετικό φάουλ. Με τον καιρό θα γίνεται καλύτερος.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Παναμέζος προσπάθησε σχεδόν μόνος του με τα θηρία, ειδικά στο πρώτο μέρος, τελείωσε όσες φάσεις πήρε στην επίθεση, όμως δεν είχε βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Επιθετικά ο Λετονός ήταν ο μόνος που διακρίθηκε, πετυχαίνοντας 17 πόντους, ενώ στην άμυνα είχε τα γνωστά του προβλήματα.

Ηλίας Καντζούρης: Παρόλο που ετοίμασε την ομάδα καλά και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να βρει αντίδοτο για τις πολύ κακές τρίτες περιόδους που κάνει η ΑΕΚ φέτος. Όπως και στα Λιόσια, η ομάδα του έχασε από την κακή της παρουσία στο 3ο δεκάλεπτο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβεί φέτος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X