Σκέψεις στην ΑΕΚ και για ένα φιλικό επί ελληνικού εδάφους

Σωστά θα επιμείνει στο πλάνο του...
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα κλείσει την μίνι προετοιμασία της στην Ολλανδία μ' ένα φιλικό, αλλά υπάρχει η σκέψη να δώσει ακόμα ένα, όταν θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή η μεγάλη σε διάρκεια διακοπή λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ, είναι μια ευκαιρία για τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει μια μίνι χειμερινή προετοιμασία. Με ολόκληρη την ομάδα να είναι μαζί επί 24ώρου βάσεως επί οκτώ ημέρες στην Ολλανδία και με διπλές προπονήσεις καθημερινά. Όμως η αλήθεια είναι πως αποτελεί και ένα μεγάλο στοίχημα για τον Αργεντινό τεχνικό, να κρατήσει την ΑΕΚ σε μια αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο Αλμέιδα δεν ήθελε να βάλει πολλά φιλικά παιχνίδια στο διάστημα που η ομάδα θα βρίσκεται στην Ολλανδία, καθότι προτιμούσε να ανεβάσει τους ρυθμούς και την ένταση των προπονήσεων με απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα. Εξ ου και είναι προγραμματισμένο μόνο ένα φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, την παραμονή της επιστροφής στην Αθήνα.

Ωστόσο στην ΑΕΚ υπάρχει η σκέψη για να προστεθεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, επί ελληνικού εδάφους. Άλλωστε από την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου, μέχρι και το ματς του κυπέλλου με την Κηφισιά, θα μεσολαβήσουν περίπου δέκα ημέρες. Και σ’ αυτό το διάστημα, εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει η ΑΕΚ ένα φιλικό ματς. Χωρίς ακόμα να έχει κλειδώσει ημερομηνία και αντίπαλος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X