Το απίστευτο δέσιμο του Τσιντώτα με την ΑΕΚ, έγραψε μια πανέμορφη ιστορία!

Το απίστευτο δέσιμο του Τσιντώτα με την ΑΕΚ, έγραψε μια πανέμορφη ιστορία!
Photo Credits: INTIME

Ο κύκλος της πορείας του Παναγιώτη Τσιντώτα στην ΑΕΚ έκλεισε, αλλά έμειναν μερικές στιγμές ανεξίτηλα χαραγμένες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, τα φώτα της επικαιρότητας συγκεντρώνουν οι σταρ κάθε ομάδας. Στην περίπτωση της ΑΕΚ, ενός οργανισμού με ιδιαίτερο ψυχισμό και ξεχωριστά συναισθήματα, υπάρχουν και παίκτες που είναι σε δεύτερο πλάνο, αλλά έχουν τη δική τους ιστορία. Αναμφίβολα, σε αυτήν την κατηγορία εντάσσεται και η πορεία του Παναγιώτη Τσιντώτα που ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα. Μια όμορφη ιστορία, που δεν μπορεί να αλλοιωθεί από το άδοξο φινάλε.

Ο Τσιντώτας ήρθε στην ΑΕΚ με τον δύσκολο τρόπο. Είχε τολμήσει να τα βάλει με τον Κομπότη και τον Λεβαδειακό, όταν αρνήθηκε την πίεση για ανανέωση συμβολαίου, έστω και εάν μπήκε στον «πάγο» για έξι ολόκληρους μήνες, λίγο μετά το ξεπέταγμα του στα ελληνικά γήπεδα. Ειχε ονειρευθεί να βρεθεί στην ΑΕΚ, να φορέσει τη φανέλα της και συμφώνησε αμέσως μαζί της, δίχως να σκεφτεί τις κυρώσεις και τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζε.

Η ιστορική ατάκα, η απίθανη κίνηση με τα διαρκείας της «OPAP Arena»

Ηταν τόσο έντονο το πάθος και το δέσιμο του Τσιντώτα με την ΑΕΚ, που έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη η φράση του, όταν κλήθηκε να συζητήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του. «Βάλτε όποιο ποσό θέλετε, εμένα με ενδιαφέρει να παίζω στην ΑΕΚ και να πάει καλά η ομάδα», ήταν η ατάκα του που έγραψε ιστορία. Ο Μελισσανίδης πίστευε στον Τσιντώτα, θεωρούσε πως θα έφερνε περισσότερα χρήματα από τον Μπάρκα στη μεταγραφή του, αλλά η ομάδα μετά το πρωτάθλημα του 2018, πήρε την κάτω βόλτα και συμπαρέσυρε τον 29χρονο τερματοφύλακα.

Ο Τσιντώτας κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018, όντας ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές εκείνη τη σεζόν. Εγινε βασικός μετά την πώληση του Μπάρκα, αλλά η ΑΕΚ δεν ήταν σε κατάσταση για να μπορέσει να εξελιχθεί, με αποτέλεσμα να μπει στον κύκλο της αμφιβολίας και της αμφισβήτησης. Πάντως, έστω και εάν έμεινε έξι μήνες ουσιαστικά εκτός ομάδας από το καλοκαίρι, πλήρωσε και αγόρασε δύο κάρτες διαρκείας για την «OPAP Arena», χωρίς καν να ζητήσει από την ΠΑΕ εκείνα που δικαιούνταν ως μέλος του ρόστερ!

Απίθανο, αλλά απόλυτα ενδεικτικό της σχέσης του με την ΑΕΚ. Αλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έδειξε σεβασμό στην ΑΕΚ σε κάθε επίπεδο. Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κάποιος, ότι την προηγούμενη εβδομάδα παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο στα μέλη της ΑΕΚ Β’, του κομματιού που τον φιλοξένησε στο φινάλε της «κιτρινόμαυρης» πορείας του, προκειμένου να μείνει ενεργός προτού αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Το αντίο

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X