Του… πυρσού το κάγκελο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Του… πυρσού το κάγκελο στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης σχολιάζει την «ποινή» στον Ολυμπιακό για τη διακοπή του ντέρμπι λόγω καπνογόνων και εξηγεί τι θα γίνεται από εδώ και στο εξής...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ο οποίος ήταν δις υπότροπος και στο παιχνίδι με τον Πάοκ υπήρχε διακοπή αγώνα λόγω καπνογόνων (αλλά αυτό δε γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ελέω… Περράκη),τιμωρήθηκε με 15.000 ευρώ πρόστιμο για την καθυστερημένη έναρξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη διακοπή του αγώνα για περισσότερο από πέντε λεπτά, εξαιτίας των καπνογόνων!

Ολο το προηγούμενο διάστημα, στην ΑΕΚ έτρεχαν πανικόβλητοι, έβγαζαν ανακοινώσεις,έκαναν εκκλήσεις για να μην ανάψει ούτε κερί στους αγώνες της, διότι ελλόχευε κίνδυνος τιμωρίας. Και έρχεται τώρα το Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League (την οποία αποτελούν Τακτικοί δικαστές και εδρεύει στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, όπου ως γνωστόν προεδρεύει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης) και ανακοινώνει αυτή την ποινή.

Το δεδικασμένο που δημιουργείται πλέον, είναι πολύ απλό! Σε κάθε ματς οι οπαδοί(οποιασδήποτε ομάδας) θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το γήπεδο «ηφαίστειο» με τα καπνογόνα. Από τη στιγμή που κανένα δε θα πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, δε θα υπάρχει το παραμικρό θέμα. Οταν θα μπαίνει γκολ, ακόμα και αν είναι οφσάιντ, όπως αποδείχθηκε το γκολ του Χάμες, ο αγώνας θα διακόπτεται για όση ώρα χρειαστεί να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος ώστε και το VAR να έχει τη δυνατότητα καθαρών πλάνων.

Το δεδικασμένο στη Super League

Πλέον είναι δεδομένο ότι δε θα παρακολουθούμε αγώνες των 90’, αλλά ειδικά στα παιχνίδια που θα μπαίνουν πολλά γκολ, τρία για παράδειγμα, ενδέχεται να έχουμε και 15’ή και 20’ καθυστερήσεων. Σούπερ! Θα περάσουμε ζάχαρη! Επίσης κανένας δε θα έχει το δικαίωμα να πει το παραμικρό. Ο Ολυμπιακός και το «Γ. Καραϊσκάκης» έδειξαν το δρόμο.

Η πλάκα μάλιστα ξέρετε ποια είναι. Οτι ο Ολυμπιακός δε θα έρθει μία αλλά δύο φορές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και ο Σωκράτης που μας εξήγησε ότι αυτό που είδαμε στο Φάληρο ήτανατμόσφαιρα επιπέδου Champions League, θα τη ζήσει όχι μία, αλλά δύο φορές. Διότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αποδείξει ότι και καπνογόνα μπορούν να μην ανάψουν, όπως έγινε για παράδειγμα στο ματς με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα (για το Κύπελλο), αλλά και αν ανάψουν κάποια, όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον Πάοκ, δε θα τα πετάξουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν κακό στην ομάδα. Σας τα εξηγώ ωραία για να μην έχετε απορίες;

Πλέον με την άδεια των τακτικών δικαστών και το νυν δεδικασμένο, η «Αγιά-Σοφιά» σε κάθε γκολ θα μετατρέπεται σε κανονικό «ηφαίστειο» και κανένας δε θα μπορεί να πει το παραμικρό! Επίσης καλό θα είναι να βάλουν καλά στο κεφάλι τους όλοι αυτοί που εμπλέκονται σε αυτές τις διαδικασίες, πως δε θα πρέπει να τολμήσουν να πειράξουν την ΑΕΚ. Οπως γράφει μάλιστα και ρεπόρτερ του Ολυμπιακού: «ένα και ένα κάνουν δύο».

Την προσωπική μου άποψη την έχω καταθέσει εδώ και χρόνια. Είναι πολύ ωραίο το feelingνα βλέπεις ένα γήπεδο να «φλέγεται», ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, πρώτον με την προϋπόθεση να μη γίνονται ζημιές και δεύτερον τα καπνογόνα να μένουν στην εξέδρα. Επίσης έχω πει στο παρελθόν, πως όταν παίζεις ένα (κρίσιμο ή όχι δεν έχει καμία σημασία) ματς και η ομάδα σου βρίσκει γκολ, φρόνιμο είναι να μη «δώσεις» στον αντίπαλο το πλεονέκτημα να συνέλθει από το σοκ, με μία τέτοια διακοπή. Πρέπει να επιτρέψεις στην ομάδα σου να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να μην πάρει… ανάσες ο αντίπαλος. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.

ΥΓ: Ο Παναγιώτης Τσιντώτας αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο 29χρονος γκολκίπερ που είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018, είναι αλήθεια πως δεν μπόρεσε στη συνέχεια να δικαιώσει τις προσδοκίες ή έστω να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που πήρε (και πήρε αρκετές). Επαιξε σε 89 ματς σε όλες τις διοργανώσεις,κράτησε 34 φορές απαραβίαστη την εστία του και το μοναδικό παράπονο που μπορεί να έχει είναι ότι δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι στο Champions League, ούτε καν στο τελευταίο με τη Μπενφίκα, όπου ήταν να αγωνιστεί, αλλά πήγε στη Λισαβόνα ένας μάνατζερ για να δει τον Μπάρκα και την «πάτησε». Δεν έπαψε όμως ποτέ, να είναι ένας γκολκίπερ που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο σύλλογο, ακόμα και όταν τέθηκε στο περιθώριο. Καλή συνέχεια στην καριέρα του…

ΥΓ 2: Εχει πλάκα να διαβάζεις ρεπόρτερ άλλων ομάδων να σχολιάζουν για την ΑΕΚ. Μάθαμε λοιπόν από τη Θεσσαλονίκη πως η ΑΕΚ έχει άγχος για το πως θα κυνηγήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Πάοκ δεν έχει κανένα άγχος και προχωράει και όπου βγει. Καταρχάς να τους ενημερώσουμε πως η ΑΕΚ δεν έχει κανένα άγχος. Η ΑΕΚ «χτίζει» σε στέρεες βάσεις και προχωράει έχοντας ως όπλο και το νέο της γήπεδο. Τώρα αν στον Πάοκ -που έχουν τρομερό πρόβλημα ρευστότητας, δεν έχουν κάνει καμία κίνηση ενίσχυσης και ακόμα περιμένουν τα σχέδια του νέου γηπέδου, προχωράνε έτσι και όπου τους βγει, εμένα προσωπικά δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη. Ο καθένας στα… κυβικά του.

ΥΓ 3: Την εποχή που έπαιρνε ο Ολυμπιακός Βρσάλικο και Μαρσέλο, εκτός από τους Πειραιώτες που μας έλεγαν ότι ο Βίντα κόπηκε στα… ιατρικά, υπήρχαν και αρκετοί μίρλες που έκραζαν σε καθημερινή βάση λέγοντας «δείτε τι φέρνει αυτός και που πάμε εμείς». Ο Κροάτης έφυγε από το λιμάνι σα φίλος επειδή πήρε μόνο τα… δεδουλευμένα, ο Βραζιλιάνος είναι στο πουθενά και την ίδια ώρα ο Βίντα στο Μουντιάλ του Κατάρ!

ΥΓ 4: Σήμερα, η ΑΕΚ παίζει ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς της στο BCL κόντρα στη Βόννη, η οποία είναι αήττητη στο γερμανικό πρωτάθλημα. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να πάρει το «διπλό» γιατί αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες να μας χαρίσει χαρές.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X