Μουντιάλ 2022: Στο μηδέν (0-0) Μεξικό και Πολωνία - Δεν αγωνίστηκαν Πινέδα και Σιμάνσκι

Μουντιάλ 2022: Στο μηδέν (0-0) Μεξικό και Πολωνία - Δεν αγωνίστηκαν Πινέδα και Σιμάνσκι
Photo Credits: INTIME

Με ισοπαλία ξεκίνησαν στο Μουντιάλ 2022 το Μεξικό και η Πολωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεξικό και Πολωνία έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ 2022, με τους Ορμπελίν Πινέδα και Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ να μένουν στον πάγκο.

Αποτέλεσμα που σαφώς και «βόλεψε» την Αργεντινή, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα στην πρεμιέρα του γκρουπ είχε υποστεί οδυνηρή ήττα από τη Σαουδική Αραβία με 2-1! Η αναμέτρηση στο στάδιο «974» της Ντόχα «σημαδεύτηκε» από την φάση του 57ου λεπτού, που είχε πρωταγωνιστές τα δύο μεγάλα «αστέρια» των ομάδων, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Γκιγέρμο Οτσόα.

Ο σέντερ φορ της Μπάγερν κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο 35χρονος πορτιέρε του Μεξικού απέδειξε την κλάση του, μη επιτρέποντας στον ηγέτη και αρχηγό της Πολωνίας να σκοράρει, κάτι που δεν έκανε ούτε στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018!

Δείτε πως μετέδωσε το enwsi.gr LIVE την αναμέτρηση

Μεξικό (Τάτα Μαρτίνο): Οτσόα, Μόντες, Μορένο, Σάντσες, Γκαγιάρδο, Άλβαρες, Ερέρα (71΄ Ροντρίγκες), Τσάβες, Βέγκα (84΄ Αντούνα Χιμένες), Μαρτίν (71΄ Ραούλ Χιμένες), Λοσάνο.

Πολωνία (Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς): Στσέζνι, Κας, Κίβιορ, Γκλικ, Μπερεζίνσκι, Ζαλέβσκι, Κριχόβιακ, Καμίνσκι, Σεμπαστιάν Σιμάνσκι (72΄ Φρανκόφσκι), Λεβαντόφσκι, Ζιελίνσκι (87΄ Μίλικ).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X