Βελτιωμένη η ΑΕΚ Β', αλλά έμεινε χωρίς νίκη (1-1) και με το Αιγάλεω

Βελτιωμένη η ΑΕΚ Β', αλλά έμεινε χωρίς νίκη (1-1) και με το Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Καλή στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ Β' του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, αλλά δεν έφτασε ξανά στη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ παρότι προηγήθηκε και ήταν καλύτερη σε μεγάλο μέρος του αγώνα, έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με το Αιγάλεω για την τρίτη αγωνιστική της Super League 2.

Μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ Β’ κυριάρχησε στο χορτάρι και πίεσε αρκετά το Αιγάλεω.

Η πίεση απέδωσε δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα όταν μετά από προσπάθεια του Γερολέμου, ο Κοσίδης από κοντά κέρδισε τον Σικαλιά και σκόραρε για το 0-1.

Το Αιγάλεω έβγαλε αντίδραση στο β’ μέρος και έφθασε σχετικά γρήγορα στο 1-1. Στο 59′ το «Σίτι» είδε τον Μπαστιάνο με σουτ να νικά τον Χατζηεμμανουήλ σε μία φάση που ξεκίνησε από φάουλ του Τσιλιγκίρη που οι αμυντικοί της Ένωσης δεν κατάφεραν να διώξουν.

Το 1-1 παρέμενε με την ΑΕΚ Β’ να απειλεί στο 78′ με φάουλ του Μαχαίρα που έδοιωξε ο Σικαλιάς σε κόρνερ.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Χοτζάλι, Πιαστόπουλος (52′ Σταματάκης), Τσίτσαρης, Βλαχομήτρος (58′ Δημούτσος), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος, Κολλάς.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (64′ Χριστοφιλόπουλος), Κατσίκας, Ντάικο, Παρράς, Σταμούλης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου (75′ Σκόνδρας), Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Κοσίδης (75′ Γκολφίνος).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X