Πειρατικές Αιχμές (19 Νοεμβρίου 2022)

Πειρατικές Αιχμές (19 Νοεμβρίου 2022)
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου επέστρεψαν με νέες Πειρατικές Αιχμές.

Αναλυτικά:

 ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΡΕΕΕ...τόσες μέρες δίχως Α.Ε.Κ;;; Τώρα που η Ομάδα μας “κεντάει”, τώρα που η πόρωση του Κόσμου μας έχει χτυπήσει “ουρανό”, τώρα έρχεται αυτό το “Καταρ”αμένο Μουντιάλ για να μας χαλάσει το ωραίο σκηνικό και μαζί και τη διάθεσή μας. Ρε δεν πάει στο γέρο διάτανο η φονική αλητοδιοργάνωση της διαφθοράς, εμείς ήδη πήραμε… τσατσάρα για να σπάμε τα χτένια και να μετράμε ανάποδα τις μέρες αδημονώντας πότε θα ξαναδούμε την ΑΕΚΑΡΑ!!!

 ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΤΕΡΜΠΙ με τον ένα (εκ των δύο) “απατ-αιώνιο”, η Α.Ε.Κ ήταν τρομερή, καταιγιστική, πραγματικά “χάρμα ιδέσθαι”! Οι παίκτες μας όπως και ο προπονητής, με την εξαιρετική απόδοσή τους τίμησαν το όνομα και τη φανέλα της Ομάδας μας, γι’ αυτό και όλοι ανεξαιρέτως αξίζουν συγχαρητήρια. Βέβαια το αποτέλεσμα (0-0) ήταν κατάφωρα άδικο καθώς θα μπορούσε να έχει εκτοξευθεί σε επίπεδα θριάμβου για την ΑΕΚΑΡΑ, αλλά συνηγορούντων αφενός της ατυχίας και αφετέρου των… κοράκων – που έπνιξαν πέναλντι και κόκκινη – το σκορ παρέμεινε στην λευκή ισοπαλία, αντί για μια ξεγυρισμένη πεντάρα, κι έτσι και το λυόμενο στο Φάληρο γλίτωσε την κατεδάφιση από τους μαουνιέρηδες.

✓ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ακόμη κι οι αντίπαλοι, αναγνώρισαν την ποιότητα και την ανωτερότητα της Α.Ε.Κ. που έκλεψε την παράσταση και τις εντυπώσεις. Κι ακόμα δεν είδαν τίποτε, έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης κι είμαστε βέβαιοι ότι στο εγγύς μέλλον, και με λίγες στοχευμένες ενισχύσεις, θα μιλάνε όλοι για την καλύτερη, ΜΑΚΡΑΝ, Ομάδα στην Ελλάδα, με το πιο ολοκληρωτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο! Ναι, διότι η Α.Ε.Κ όλα όσα κατακτά, από αναγνώριση μέχρι τίτλους, είναι πεντακάθαρα και δεν επιδέχονται ουδεμίας αμφισβήτησης. Όχι σαν κάτι άλλους που “δαφνοστεφανώνονται” από τις στοές και τα παρασκήνια του συστήματος.

✓ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ στο Ναό, θα εξοφληθούν και τα… χρωστούμενα. Τότε, εκείνη τη μέρα, “το κοντέρ” θα ξεκινήσει να γράφει και δεν θα σταματάει! “Από τη Δεκελείας”, που λέει και η γνωστή ατάκα, θα ναι… χαμένοι!!! ΑΝ βέβαια έρθουν και δεν σκαρφιστούν τίποτε καραγκιοζιλίδικες προφάσεις. Το χουν ξανακάνει άλλωστε στο παρελθόν, για ψάξτε το…!!!

✓ ΠΟΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ στο Κατάρ; Ένα ασύλληπτο νούμερο : 6.500 χιλιάδες εργάτες!   Απίστευτο και όμως αληθινό. Μόνο που δεν είναι αριθμοί, αλλά άνθρωποι που άφησαν ξοπίσω τους ορφανά παιδιά, γυναίκες, γονείς κι αδέρφια, αγωνιζόμενοι στο στίβο της σκληρής βιοπάλης για ένα ισχνό μεροκάματο. Και βέβαια δεν πρόκειται για εργατικά “ατυχήματα” όπως τα βαφτίζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που ελέγχουν οι απανταχού αφεντάδες, αλλά για μαζικές δολοφονίες. Εργοδοτικές και κρατικές δολοφονίες!

✓ ΖΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ τα βουτηγμένα σε ανθρώπινο αίμα. Πίσω από τις λάμψεις των προβολέων που θα λούζουν τα φαραωνικά μουντιαλικά εκτρώματα του Κατάρ, πίσω από τα παραφουσκωμένα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας ελίτ, 6.500 χιλιάδες ψυχές θα αποζητούν δικαίωση. Μια δικαίωση που ποτέ δεν θα βρουν, όσο αυτή η κολοκοινωνία που ζούμε ανέχεται να μπαίνουν τα κέρδη πάνω από τον άνθρωπο.

✓ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ… πόσες μέρες, πόσες ώρες, πόσα δευτερόλεπτα μετρούσαμε οι Πειρατές μέχρι την επιστροφή στη δική μας Ιθάκη, την πολυαγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια! Από πόσες Συμπληγάδες περάσαμε, πόσους Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες αντιμετωπίσαμε, πόσες Σειρήνες αποφύγαμε, μέχρι τον πολυπόθητο γυρισμό! Δεν υπάρχει τίποτε πιο σπουδαίο και πιο ιερό για εμάς από τούτη τη ΝΙΚΗ σε αυτό τον μακροχρόνιο δίκαιο αγώνα!

✓ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΣΜΗΜΑ! Ένα θαυμαστό, σε όλη την Ευρώπη και ίσως και στον Κόσμο, Γήπεδο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, ένα απόρθητο Κάστρο του Δικέφαλου Αετού, ήταν η ηθική ανταμοιβή μας. “ΓΗΠ-ΕΔΩ” στη δική μας γη, στην ιστορική μας κοιτίδα, χτισμένο στα άγια χώματα όπου το πρωτοθεμελίωσαν οι Πρόγονοι Ιδρυτές της Α.Ε.Κ! Και το κυριότερο: χωρίς χρέη στις αδηφάγες τράπεζες. Πρόσφυγα γιέ του Ζώρα, σε ευχαριστούμε. Τίμησες τις ρίζες σου εμπράκτως!

✓ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ και εννοούμε φυσικά το Γήπεδό μας, κάποτε δεν ήταν τόσο αυτονόητο, όπως ίσως φαντάζονται πολλοί που δεν έζησαν τις καταστάσεις του πικρού παρελθόντος. Παρατρίχα θα ήμασταν αλλού! Διότι κάποιοι δεν το ήθελαν ποτέ. Και όχι μόνο δεν το ήθελαν, αλλά και το πολέμησαν, το σαμπόταραν, το λοιδώρησαν, έστησαν παγίδες, έβαλαν τρικλοποδιές, έκαναν τα πάντα για να μην ξαναγίνει εκεί. Κι όμως, ορισμένοι εξ’ αυτών που επιχείρησαν να πετάξουν την Ιστορία μας στους σκουπιδότοπους, δεν έχουν την ελάχιστη ευθιξία ώστε από μόνοι τους να μην πατάνε εκεί όπου επίμονα αρνούταν την αναγκαιότητα. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα, όχι μόνο στην ομάδα αλλά και γενικότερα σ’ αυτή τη χώρα η κυβίστηση θα γίνει σε λίγο… ολυμπιακό άθλημα! Το Γήπεδο δεν θα γινόταν εδώ αν κάποιοι δεν έμπαιναν ΤΟΤΕ μπροστά κρατώντας ταμπούρι στις απόπειρες εξοστρακισμού της Α.Ε.Κ στα… εξωτικά Λιόσα! Κάθε ΑΕΚτζής που σέβεται και αγαπά την Ομάδα ας μην ξεχνά. Διότι Λαός που βυθίζεται στη λήθη είναι καταδικασμένος να ξαναβιώσει δράματα!

✓ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ!!! Αναφερόμαστε στην καινούργια χειμερινή ζακέτα που κυκλοφορεί από τους “Πειρατές του Ονείρου” σε ένα πρωτότυπο όσο και καλαίσθητο προσεγμένο σχέδιο. Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στην… οπτική!!! Για πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933  (Χρήστος).

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Η επιστροφή στην Ιθάκη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι πλέον γεγονός!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

Πειρατικές Αιχμές (19 Νοεμβρίου 2022)

 

 

*Cueva de los Piratas*

* Η παρούσα στήλη “Cueva de los piratas”, στο πλαίσιο των “Πειρατικών Αιχμών”, κάνει κι αυτή δυνατό “γκελ”, με τις δικές της αιχμηρές αναφορές σε πιο αθέατες πλευρές της Α.Ε.Κ, του Club μας και ευρύτερα της κοινωνίας που ζούμε.

* ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΑΟ! Για να τιμήσουμε τον αντιστασιακό ήρωα της Ένωσης, τον αλησμόνητο πρόσφυγα ποδοσφαιριστή μας Σπύρο Κοντούλη, που εκτελέστηκε από τους γερμανούς ναζί κατακτητές. Γιατί Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά,  Μνήμη, Διδαχή!

* Φαίδων Κωνσταντουδάκης: Αν μία λέξη θα ταίριαζε, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες, γι’ αυτόν τον εμβληματικό ΑΕΚτζή με την τεράστια προσφορά στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, θα ήταν ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Ένας τίτλος που αν τον αντιληφθεί κανείς σε όλη του τη διάσταση, αποτελεί Μέγιστη Τιμή για όποιον του αποδίδεται. Ο Φαίδωνας την ΑΞΙΖΕΙ αυτή την Τιμή και με το παραπάνω, γιατί, συν τοις άλλοις, δεν του χαρίστηκε, αλλά την κατέκτησε! Σε ευχαριστούμε, σε διαβάζουμε, διδασκόμαστε!

* Άντε σύνελθε ρε ΠινέΖα. Ντροπή σου να υποτιμάς έτσι την Α.Ε.Κ με τις άκαιρες και άστοχες  δηλώσεις σου. Δηλαδή πολύ πριν λήξει ο δανεισμός σου και η αγωνιστική σεζόν, από το Νοέμβριο ακόμα (!!!), μας τσαμπουνάς πόσο θες να γυρίσεις στη Θέλτα αφού κατάφερες τάχα και πήρες την… εκδίκησή σου, χρησιμοποιώντας την Α.Ε.Κ για να πικάρεις την πρώην ομάδα σου;;; Τι μας πέρασες ρε για το σκαλοπάτι σου;;; Σιγά τον… Μέσι κιόλας! Μέτρα τα λόγια σου και βούτα πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό πριν αμολήσεις τις μπαρούφες σου που προσβάλουν την Ομάδα. Η Α.Ε.Κ έχει αξιοπρέπεια. Τέλος.

* Νόρντιν Άμραμπατ, παιχταρά μαχητή που δίνεις ψυχή για την ΑΕΚΑΡΑ μας, σού ευχόμαστε περαστικά και καλή επάνοδο στην Ομάδα μας που πραγματικά σε έχει ανάγκη.

* Η ανυπακοή είναι αρετή!

* Τους περισσότερους παίκτες έχει η Α.Ε.Κ στο Μουντιάλ από όλες τις ελληνικές ομαδες. Πολυάστερη” η Α.Ε.Κ σε αντίθεση με τον πράσινο προαιώνιο ο οποίος… “τζίφος”, δεν έχει κανέναν!

* Ωραία κατάσταση εκεί “στα ψηλά”, στη γνωστή θύρα-ες. Η παλιά πειρατική φρουρά δίνει το δικό της οπαδικό ρεσιτάλ στο Ναό, στο πλευρό της ΑΕΚΑΡΑΣ. Σαν το παλιό καλό κρασί! Αξίζει μια ξεχωριστή αναφορά στους: “Χούλιο”, “Σλίσκο”, “Γουίλιαμ”, “Μαρκήσιο”, “Σάξονα”, “Ζάπα”, “Στάμου”, “Μόργκαν”, “Κοκκινογένη”, “Γάντζο”, “Μαμούθ”, “Δάσκαλο”, “Αμίλητο”, “Σφήκα”, “Μάστορα”, “Λορέντζο”, “Σεμ”, “Ιησού”, “Νάγκελ”, “Δαίμονα”, “Περικλή”, “Τζίμη”, “Άραβα”, “Δράκοντα”, αλλά και πάρα πολλούς ακόμη, που άθελά μας παραλείπουμε και που αποτελούν τον ιστορικό πυρήνα του “old school” των Πειρατών του Ονείρου στο Γήπεδό μας. Μαζί τους φυσικά και πάρα πολλοί νεότεροι του πληρώματος στους οποίους αναφερθήκαμε σε προηγούμενα σχόλια. Vive los piratas, παλιοί, νέοι και νεότεροι, όλοι για την ΑΕΚΑΡΑ μας!

* Δημήτρη Μελισσανίδη σούταρε τούς αυλοκόλακες γιατί και κακό κάνουν και  προκαλούν κι αηδία.

* Γυναικείο βόλεϊ : με 3-1 σετ οι κιτρινόμαυρες αμαζόνες διέσυραν τον παο μέσα στΑ Φιλαδέλφεια. Μπράβο σας!

* Τεράστια η προσφορά του Δημήτρη Χατζηχρήστου στην Μπασκετική Α.Ε.Κ. Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες προσωπικές του στιγμές, ο Δ.Χ. βρίσκει τη δύναμη να βρίσκεται κοντά στη Βασίλισσα και να συμβάλλει παραπάνω και από ότι του αναλογεί. Δεν υπάρχουν λόγια…

* “Παρόλο που έγινε γιορτή, το Πολυτεχνείο κουβαλάει μια φόρτιση και μια δυναμική που δε χωράνε στην επικρατούσα κυρίαρχη κατάσταση, γιατί κρύβουν την ανατροπή μέσα τους”. (Δημήτρης Παπαχρήστου, εκφωνητής Πολυτεχνείου, 1973).

* “Σημαδούρα” περαστικά ρε γίγαντα. Σε περιμένουμε γρήγορα στας Αθήνας για το μεγάλο θρίαμβο!

* Mπράβο στην Ορίτζιναλ Εξαρχείων για την πρωτοβουλία της να καταθέσει στεφάνι στην επέτειο του Πολυτεχνείου (“Το δίκιο είναι των εξεγερμένων…”). Τιμή στους πεσόντες του Πολυτεχνείου, τιμή και για το οπαδικό κίνημα της Α.Ε.Κ.

* Όπως υπάρχουν οι λάτρεις του βινυλίου στη μουσική έτσι εξακολουθούν να υπάρχουν και οι φαν των εφημερίδων στα αθλητικά. Κάθε Σάββατο λοιπόν ο πρωινός καφές συνοδεύεται με την “Ώρα των σπορ” και το “Δικέφαλο”.

* Η συμβολή ΚΑΙ άλλων συναγωνιστών στη συγγραφή των “Πειρατικών Αιχμών” είναι, όπως έχουμε ξανατονίσει, ευπρόσδεκτη. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, πλουραλιστικότερα και πιο… εμπνευσμένα!

* Φοβερά πράγματα μαθαίνει κανείς από τα λεγόμενα σόσιαλ μίντια. Υποκλινόμαστε στον πολυδιαβασμένο σελέμπριτι με τα χιλιάδες βιβλία στη βιβλιοθήκη του. Διαθέτει όλα τα παγκόσμια αριστουργήματα, όπως για παράδειγμα : Τα άπαντα του Μπλεκ, του Ζαγκόρ, του Όμπραξ, του Σεραφίνο, του Τιραμόλα και εσχάτως του Κολοτούμπα. Μεγάλο κεφάλι ο άνθρωπος, αφού να φανταστείτε δεν βρίσκει ούτε  καπέλο στο νούμερό του.

* Η εβδομαδιαία βιβλιοπρόταση : “Θα νικήσουμε – Το ημερολόγιο του αγώνα ενάντια στο μαύρο της ΕΡΤ”, του Νίκου Αγγελίδη.

* Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία : Διαχρονικό και… αδικαίωτο!

* Να γίνει συνείδηση σε όλους μας: Πρώτα η Α.Ε.Κ και μετά τα Clubs και όλα τα υπόλοιπα. Διότι αν δεν υπήρχε η Α.Ε.Κ δεν θα υπήρχαμε ούτε όλοι εμείς.

* “Μα μια Ιδέα από τον ξεριζωμό γεννήθηκε από Πρόσφυγες εδώ…”!

*Α.Ε.Κ μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X