«Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσιντώτας, αν φύγει άμεσα από την ΑΕΚ»

«Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσιντώτας, αν φύγει άμεσα από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Πλησιάζει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ. Προχωρά στην απόκτησή του ο ΠΑΣ, αν φύγει άμεσα από την ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην αποχώρησή του από την ΑΕΚ και στη μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο έμπειρος πορτιέρε της Ένωσης, Παναγιώτης Τσιντώτας.

Όπως ανέφεραν χθεσινές πληροφορίες και επισημαίνουν και σήμερα τοπικά ΜΜΕ στα Γιάννινα, ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Ήπειρο. Αν η ΑΕΚ δεν προβάλει κάποιο εμπόδιο για τον Τσιντώτα που ναι μεν ανήκει στο δυναμικό της, αλλά είναι ανενεργός, τότε ο Τσιντώτας θα μετακομίσει στον ΠΑΣ.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως στον ΠΑΣ υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο ο Τσιντώτας γνωρίζεται καλά. Ο λόγος για τον νυν προπονητή τερματοφυλάκων των Ηπειρωτών, τον Γιάννη Πλαβούκο, ο οποίος εργάζεται στον ΠΑΣ από τον Σεπτέμβριο. Οι δύο τους συνεργάστηκαν στον Λεβαδειακό και δεν είναι τυχαίο πως στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τους Γιαννιώτες αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Πλαβούκος θεωρείται από του κορυφαίους στην θέση του έχοντας συμβάλει τα μέγιστα για την ανάδειξη τερματοφυλάκων όπως οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιντώτας, Στρακόσια, ενώ στην καριέρα του έχει δουλέψει με αρκετούς και σημαντικούς γκολκίπερ όπως οι Διούδης, Βελλίδης και Κουέστα».

Με πληροφορίες και από τον Super FM

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X