Χάαλαντ: «Θα ήθελα να είμαι στο Κατάρ»

Χάαλαντ: «Θα ήθελα να είμαι στο Κατάρ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα είναι ένας από τους μεγάλους απόντες του Mundial, αφού η Νορβηγία δεν κατάφερε να προκριθεί, με τον αστέρα της Σίτι, να σημειώνει πόσο πολύ θα ήθελε να βρίσκεται στο Κατάρ.

«Ήθελα φυσικά να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα. Θα χαλαρώσω πολύ το σώμα και το μυαλό μου και μετά θα προπονηθώ», ανέφερε αρχικά ο Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός στη συνέχεια μίλησε για τα φαβορί που θεωρεί ότι μπορούν να κατακτήσουν το Mundial: «Δεν μπορώ να πω μόνο μία, γιατί υπάρχουν τόσες πολλές καλές ομάδες, Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία οπότε ναι, αυτές οι τέσσερις».

Όσον αφορά τους στόχους του με την Εθνική Νορβηγίας, είπε: «Το μεγαλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτάσουμε είτε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είτε σε ένα Euro. Αυτός είναι φυσικά ο στόχος μου με την εθνική ομάδα να κάνω. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω ότι στο μέλλον μια μέρα θα μπορέσω να παίξω εκεί».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X