«Τράμπα» με Καμαρά σκέφετεται ο Ολυμπιακός για τον Μαντσίνι

«Τράμπα» με Καμαρά σκέφετεται ο Ολυμπιακός για τον Μαντσίνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, που ίσως… χρησιμοποιήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για το deal με τον Άρη.

Όπως ενημερωθήκατε πριν λίγες ώρες, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση στον Άρη για τον Μαντσίνι μετά από σχετική εισήγηση του Μίτσελ, ο οποίος βλέπει στον Αργεντινό εξτρέμ μία καλή λύση για τις θέσεις των wingers.

Ο 26χρονος θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από τις… βόμβες που έριξε για τα χρήματα που του οφείλονται και οι «ερυθρόλευκοι», σε περίπτωση που η διοίκηση του συλλόγου το αποφασίσει, θα κάνουν κίνηση για τον αποκτήσουν.

Κάπου εδώ εμπλέκεται και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Αφρικανός επιθετικός, ο οποίος σύμφωνα με τις… διαρροές του καλοκαιριού κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες, δεν δικαίωσε καμία προσδοκία και βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί, ενώ δεν είναι μυστικό ότι ο Άρης επιθυμεί την επιστροφή του, έστω και με την μορφή του δανεισμού.

Επιπρόσθετα, «ερυθρόλευκα» Μέσα σημειώνουν ότι και ο Καμαρά θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στους «κιτρινόμαυρους». Κάπως έτσι δημιουργείται ένα… παζλ που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά βολικό στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X