WyScout: Αυτοί είναι οι καλύτεροι του πρώτου γύρου της Super League

WyScout: Αυτοί είναι οι καλύτεροι του πρώτου γύρου της Super League
Photo Credits: INTIME

Αυτοί είναι οι καλύτεροι του πρώτου γύρου στη Superleague σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης του WyScout!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βάσει του συστήματος αξιολόγησης του WyScout, αυτοί είναι οι καλύτεροιπαίκτες ανά θέση στο πρώτο μισό της Super League.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες ανά θέση σε σύστημα 4-2-3-1 με ένα 6άρι, ένα 8άρι κι ένα 10άρι στον άξονα από το WyScout μέσω του Gazzetta.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν τους περισσότερους παίκτες από τους 22 που θα δείτε, ενώ ο Ολυμπιακός κανέναν! Αξιοσημείωτο είναι πως η Λαμία έχει τους δύο καλύτερους μπακ!

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Εχει παίξει σε 13 ματς (1290′) έχοντας 9 clean sheet ενώ έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ, συνεισφέροντας τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

α

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ

Ο Ιβάν Γκοράνοφ έχει χάσει μόνο ένα ματς (στον πάγκο με τον Άρη). Σε μια χρονιά όχι και τόσο καλΉ για τη Λαμία, ο Βούλγαρος έχει ξεχωρίσει και μάλιστα είναι ο κορυφαίος στη θέση αυτή.

ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ

Γιώργος Μύγας: Ο Ιωνικός μπορεί να είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, αλλά ο 28χρονος ξεχωρίζει. Εχει παίξει σ’ όλα τα ματς και είχε 1 ασίστ στο 1-1 με τον Παναιτωλικό.

Νταβίντ Σιμόν: Η Λαμία εκτός από τον καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος έχει και τον δεξιό. O Ισπανός μετράει 13 ματς και 2 ασίστ βοηθώντας την ομάδα του να πάρει 2 βαθμούς με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και Βόλο (1-1).

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟΠΕΡ

Ο Μάγκνουσον του Παναθηναϊκού με 9 αγώνες είναι ο δεύτερος καλύτερος αριστερός στόπερ της Super League σύμφωνα με το WyScout.

a

ΔΕΞΙΟΣ ΣΤΟΠΕΡ

Ο Ινγκι Ινγκασον είναι νούμερο ένα στη συγκεκριμένη θέση με 13 ματς (1.292′).

Ο Ντομαγκόι Βίντα, έχει 11 αγώνες (1.067) και βάσει των μετρήσεων της πλατφόρμας είναι ο τρίτος καλύτερος στόπερ του πρωταθλήματος και δεύτερος στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Τάσος Τσοκάνης, ο αρχηγός του Βόλου, είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας-θαύμα του Μπράτσου. Σε 12 ματς έχει 3 γκολ και 3 ασίστ και διανύει – αν όχι την την καλύτερη – σίγουρα μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Γιάσμιν Κούρτιτς: Ο 33χρονος μέσος του ΠΑΟΚ σε 10 ματς μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ, όντας ο 2ος καλύτερος στην εν λόγω θέση στο σύστημα αξιολόγησης του WyScout.

a

ΜΕΣΟΣ (8άρι)

Ο Ορμπελίν Πινέδα σε 13 αγώνες με τη φανέλα της Ενωσης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να είναι το καλύτερο 8άρι του πρωταθλήματος. Εχει σε 13 ματς 3 γκολ και 1 ασίστ και πραγματικά δίνει στην ομάδα του το… κάτι παραπάνω στον άξονα βοηθώντας στο δημιουργικό κομμάτι.

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει 11 ματς, 2 γκολ και 2 ασίστ, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο του στο νέο ξεκίνημα που κάνει.

Μανού Γκαρσία: Εχει παίξει στα 12 από τα 13 ματς, έχει μοιράσει 2 ασίστ και είναι παίκτης-κλειδί για τους «κίτρινους», που δεν έχουν την αναμενόμενη πορεία – βάσει μεταγραφών το καλοκαίρι. Ο Μανού, πάντως, δικαιώνει τον ντόρο που έγινε όταν αποκτήθηκε.

a

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι ο καλύτερος ακραίος στο πρωτάθλημα με 4 γκολ και 4 ασίστ σε 12 ματς.

Ο Πάολο Φερνάντες, που θα ανήκει πλέον στην Ενωση, έκανε σούπερ πρώτο μισό της σεζόν. Στο συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης είναι 2ος με 3 γκολ και 5 ασίστ σε 12 αγώνες (απόλυτο συμμετοχών).

a

Ο Αϊτόρ με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές (υπέστη ρήξη χιαστού) είναι ο κορυφαίος του πρωταθλήματος – όχι μόνο στα άκρα της επίθεσης. Δυστυχώς κι ο μεγάλος άτυχος.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Ο Αργεντινός, ο οποίος παίζει κυρίως δεξιά αλλά και αριστερά μετράει σε 11 ματς 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο Άρης τον έχει ανάγκη και πρέπει να βρεθεί τρόπος να ηρεμήσει η κατάσταση μαζί του.

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

a

Λιβάι Γκαρσία: Ο Αλμέιδα τον μετέφερε στην κορυφή της επίθεσής του και εκείνος τον έχει δικαιώσει απόλυτα. Σε 13 ματς έχει 7 γκολ, 1 ασίστ ενώ βοηθάει απίστευτα στο επιθετικό πρέσινγκ της ΑΕΚ που έχει γίνει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας.

Βασίλης Μάντζης: Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο Ιωνικός. Με πέντε γκολ προσπαθεί (σχεδόν) μόνος του να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Ο δεύτερος Ελληνας σκόρερ του πρωταθλήματος (1ος γενικά ο Καρέλης με 9) κι αυτός που… τραβάει το κουπί του σκοραρίσματος στην ομάδα της Νίκαιας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X