Σωκράτη «ζαλίστηκες»: «Αν μία ομάδα άξιζε να κερδίσει στο β’, ήταν ο Ολυμπιακός!» - Μίλησε και για την ατμόσφαιρα στην... «Αγιά Σοφιά»!

Σωκράτη «ζαλίστηκες»: «Αν μία ομάδα άξιζε να κερδίσει στο β’, ήταν ο Ολυμπιακός!» - Μίλησε και για την ατμόσφαιρα στην... «Αγιά Σοφιά»!
Photo Credits: INTIME

Εκτός τόπου και χρόνου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις από άλλον πλανήτη έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Φάληρο.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μόνο στο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου που προσπάθησε να ανέβει στο χορτάρι η ομάδα του, τονίζοντας ότι για αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει το ματς.

Φυσικά και δεν έκανε καμία αναφορά στο α’ ημίχρονο που η ΑΕΚ ήταν κυριαρχική, χάνοντας τη μια κλασική ευκαιρία μετά την άλλη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα στο γήπεδο τονίζοντας ότι ήταν επιπέδου… Champions League, παρά την εξάλεπτη διακοπή για τα καπνογόνα στο δεύτερο μέρος και την οκτάλεπτη καθυστέρηση στην έναρξη της αναμέτρησης, ζητώντας να δημιουργηθεί ίδια ατμόσφαιρα και στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» στον β’ γύρο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X