Ο ασεβής Παππάς επιστρέφει παρακαλετά στον Παναθηναϊκό

Ο ασεβής Παππάς επιστρέφει παρακαλετά στον Παναθηναϊκό

Ο ασεβής Νίκος Παππάς επιστρέφει παρακαλετά στον Παναθηναϊκό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ασεβής Νίκος Παππάς επιστρέφει παρακαλετά στον Παναθηναϊκό.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία αγάπησε από μικρό παιδί και τίμησε το διάστημα 2013-2020 θα συνεχίσει και μετέπειτα θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο 32χρονος Έλληνας σούτινγκ γκαρντ, που βρίσκεται στο «πράσινο» ρόστερ εδώ και μερικούς μήνες και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής το επόμενο διάστημα.

Ο Παππάς ήθελε να αγωνιστεί ξανά με τα «πράσινα» και ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον Αργύρη Πεδουλάκη μπήκε στην προετοιμασία του Ντέγιαν Ράντονιτς τον Αύγουστο του 2022, ύστερα από μια διετία μακριά από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Από εκείνο το διάστημα ο έμπειρος σκόρερ προπονούνταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και εδώ και καιρό έχει ενσωματωθεί πλήρως στο ρόστερ του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Ο Παππάς προπονήθηκε κανονικά ακόμα και την Πέμπτη (10/11), στην παραμονή του αγώνα με την Μπασκόνια (11/11, 21:30) και το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι, όταν ο προπονητής της ομάδας το κρίνει σκόπιμο.

Πηγή: sdna

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X