ΑΕΚ: «Είναι ντροπή τους», έλεγαν οι παίκτες για Πατιό-Τσιάνα!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βριλήσσια
Photo Credits: INTIME

Έξαλλοι και οι παίκτες της ΑΕΚ με την διαιτησία που τους στέρησε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στιγμή που η ΑΕΚ προσπαθεί να διαφημίσει με κάθε τρόπο το ελληνικό χάντμπολ, επενδύοντας και φέρνοντας κορυφαίους αθλητές στην Ελλάδα, έρχεται μια διαιτησία σαν αυτή των Πατιού- Τσιάνα για να πάει το άθλημα χρόνια πίσω.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπορούσαν πραγματικά να πιστέψουν τις αποφάσεις του διαιτητικού διδύμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ήταν δικαιολογημένα έξαλλοι. Μετά το τέλος του αγώνα αυτό που σχολίαζαν χαρακτηριστικά «Είναι ντροπή τους». Ο Στίπε Μαντάλινιτς μάλιστα σήμερα ανέβασε στον λογαριασμό του στο instragram το θέμα με τα διαιτητικά λάθη γράφοντας θυμωμένα «Απίστευτο».

Ο Ηλιόπουλος έλεγε ότι δεν μπορεί να πιστέψει τι είδαν οι διαιτητές και του έδωσαν δίλεπτη. Όλοι οι παίκτες ήταν σοκαρισμένοι, πρώτη φορά φέτος σε τέτοιο βαθμό. Επιπλέον, κοιτούσαν ξανά και ξανά τη φάση με τον Τσιτομπί με τα βήματα και σχολίαζαν πως «δεν είναι δυνατόν να δόθηκαν αυτά τα βήματα».  Να θυμίσουμε πως φέτος στην αρχή της σεζόν ανάμεσα σε αυτά που ανακοίνωσε η ομοσπονδία ήταν και η συνεχής κατάρτιση των διαιτητών καθώς όπως ανέφεραν θα πρέπει η διαιτησία να ακολουθεί την άνοδο του αθλήματος και εφόσον κριθεί απαραίτητο θα εξετάσουν το ενδεχόμενο ξένων διαιτητών. Με διαιτησίες σαν την χθεσινή όμως σε καμία περίπτωση δεν αναβαθμίζεται το προϊόν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X