ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ υποβλήθηκε επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση

ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ υποβλήθηκε επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ υποβλήθηκε επιτυχώς σε ρομποτική αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών αμφοτερόπλευρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρομποτική αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών αμφοτερόπλευρα υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός εξτρέμ της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να κάνει χειρουργείο τώρα στους κοιλιακούς, κάτι που θα του κοστίσει βεβαίως τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ 2022, ώστε όταν επιστρέψει το πρωτάθλημα της Super League να είναι έτοιμος.

Ετσι ο Τσούμπερ, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, την οποία την παρακολούθησε από κοντά, καθώς βρέθηκε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» υποβλήθηκε επιτυχώς σε ρομποτική αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών αμφοτερόπλευρα, από τον διεθνούς φήμης χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, παρουσία του γιατρού της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της του εύχεται:

Στίβεν, περαστικά. Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X