ΑΕΚ: Για τη νίκη (18:00) κορυφής κόντρα στον ΠΑΟΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βριλήσσια
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε με την ευρωπαϊκή πρόκριση από την Ολλανδία και πλέον στρέφει ξανά την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις αρχής γενομένης από σήμερα όπου έχει μια επικίνδυνη αποστολή στη Θεσσαλονίκη.
Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στις 18:00 τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Handball Premier. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ που θέλει μόνο τη νίκη για να απολαμβάνει από σήμερα την μοναξιά της κορυφής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς και είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν χάσει βαθμό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφουν οι Μαντάλινιτς, Άρσιτςπου δεν ακολούθησαν την ομάδα στην Ολλανδία ενώ αντίθετα εκτός παραμένουν οι Μόγια, Νικολαϊδης και Γιούκιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής αθλητές: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Τικ, Κεδέρης, Μαντάλινιτς, Καλόμοιρος, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Κοτσιώνης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Αλμέιδα.

«Να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο»

Ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr πως η ΑΕΚ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και θα πάει για να πάρει τη νίκη ακολουθώντας το αγωνιστικό της πλάνο: «Είναι ένα παιχνίδι δύο ομάδων, που αυτήν την στιγμή δεν έχουν απώλεια βαθμών και αυτό δηλώνει αυτομάτως την δυσκολία και την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Από την δική μας πλευρά, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν τεθεί αντιμέτωποι 46 φορές στο Πρωτάθλημα, 23 φορές στην Αθήνα και 23 στη Θεσσαλονίκη, με την ΑΕΚ να μετρά 24 νίκες, τον ΠΑΟΚ 17, ενώ 5 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή. Στους αγώνες της Θεσσαλονίκης, η «Ένωση» έχει πανηγυρίσει 8 «διπλά», οι γηπεδούχοι 11 νίκες, ενώ 4 αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1234 (585 εκτός έδρας), ενώ ο ΠΑΟΚ 1210 (588 εντός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 τέρματα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Δράμα Bianco Monte – Ζαφειράκης Νάουσας 29-26

Ιωνικός Affidea – ΧΑΝΘ 32-29

Διομήδης Άργους – ΑΕΣΧ Πυλαίας 30-20

ΑΣΕ Δούκα – Αερωπός Έδεσσας ManDynamic 33-27

09/11/2022

18:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

19:30 ΕΣΝ Βριλησσίων – Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X