Το βασικό είναι να νικήσει η ΑΕΚ στην Τρίπολη...

Το βασικό είναι να νικήσει η ΑΕΚ στην Τρίπολη...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για την κρίσιμη - αγωνιστικά - Κυριακή...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν ξημερώνει η μέρα μιας τόσο κρίσιμης αγωνιστικής, δεν έχεις να πεις και πολλά. Κοινώς, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είναι μία πολύ κομβική Κυριακή, που το βράδυ της, μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται από το -3 στην κορυφή έως και το (χτυπάω ξύλο) -9. Ως εκ τούτου, προφανώς και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να το επικαλείσαι, αν μένεις ολοένα και πιο πίσω στη βαθμολογία.

Το βασικό είναι να νικήσει φυσικά η ΑΕΚ στην Τρίπολη. Αυτό που είναι άλλωστε και στο χέρι της. Από εκεί και πέρα, ότι κι αν γίνει στη Λεωφόρο, κέρδος θα είναι για την «Ένωση». Ή ισοπαλία δείχνει να είναι το πιο βολικό αποτέλεσμα αφού και από τον Παναθηναϊκό, μειώνεις τη διαφορά και από τον Ολυμπιακό, ξεφεύγεις ακόμα περισσότερο.

Αν νικήσει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός μένει πολύ πίσω με ότι συνέπειες θα έχει πλέον για τους «ερυθρόλευκους» το να είναι στο -13 από την κορυφή. Αν επικρατήσει ο Ολυμπιακός, τότε η ΑΕΚ θα μειώσει τη διαφορά από τους «πράσινους» στους τρεις βαθμούς. Ότι είναι να γίνει στη Λεωφόρο ας γίνει, δεν χρειάζεται να έχουμε κανένα άγχος. Αρκεί να περάσει η ομάδα νικηφόρα από την Τρίπολη.

Ακολουθούν, ο ΟΦΗ εντός και ο Ολυμπιακός εκτός, αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν μπορούμε ούτε να τα σκεφτόμαστε σήμερα. Από αύριο, ναι. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες του. Η ΑΕΚ γνωρίζει τον τρόπο και φυσικά έχει και την ομάδα για να ξεπερνάει τις παγίδες και τα εμπόδια. Δεν αρκεί στον Μεταξά να βάλει ένα αμυντικό πούλμαν προκειμένου να σταματήσει τους «κιτρινόμαυρους».

Το έγραψα και μέσα στην εβδομάδα, το επαναλαμβάνω και τώρα. Για μένα, το κυρίαρχο ζήτημα είναι να κρατήσει η ΑΕΚ το μηδέν στην άμυνα. Χάνει απότομα και τον Βίντα και τον Μουκουντί, κι αυτό είναι το βασικότερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Απλά να περιμένουμε την ώρα του αγώνα και να στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στην ομάδα. Αυτή τη φορά, την έχει περισσότερη ανάγκη, μιας και δεν θα έχει «Ενωσίτες» στο γήπεδο. Πάμε γερά για τη νίκη!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X