Άφησε εκτός τον Μαρσέλο ο Μίτσελ: Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Άφησε εκτός τον Μαρσέλο ο Μίτσελ: Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Άφησε εκτός τον Μαρσέλο ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Μαρσέλο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός αποστολής τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι του Ολυμπιακού ενάντια στον Παναθηναϊκό άφησε ο Μίτσελ τον Μαρσέλο, με τον Βραζιλάνο να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Από εκεί και πέρα, επίσης εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Βαλμπουενά, Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα αλλά και ο Χουάνγκ Ουί Τζο, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους «ερυθρόλευκους».

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (5/11) στο Ρέντη.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X