Πειρατικές αιχμές (5 Νοεμβρίου 2022)

Πειρατικές αιχμές (5 Νοεμβρίου 2022)
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
✓ ΑΕΚΑΡΑ ΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ! Πάμε γερά με τη δοκιμασμένη “συνταγή των επιτυχιών”, με αγωνιστικό τσαμπουκά, με πάθος και  κατάθεση ψυχής, για να κατακτήσουμε και αυτή τη Νίκη που θα μας οδηγήσει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον πολυπόθητο Τίτλο. Διότι είμαστε Α.Ε.Κ και ως εκ τούτου επιτυχία θεωρείται μόνο η κατάκτηση της Κούπας! Το τονίζουμε αυτό ιδιαίτερα ώστε να μην χάνουμε “τους προσανατολισμούς”, όπως συνέβαινε κάποτε…
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ κάθε ματς, μικρό ή μεγάλο (θεωρητικά), απαιτεί σοβαρή αντιμετώπιση και συντονισμένη προσπάθεια. Δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω η Ομάδα να υποτιμήσει οποιονδήποτε αντίπαλο όποιο όνομα αυτός και αν φέρει. Αυτό ας το έχουμε συνεχώς υπόψιν μας, αν δεν θέλουμε να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων!
✓ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΘ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική, πήγαν όλα μια χαρά (2-0). “Μίλησε” η ποιότητα της Ομάδας μας σε συνδυασμό με τη μοναδική ατμόσφαιρα της Νέας Φιλαδέλφειας και έτσι η θρασεία επαρχιακή ομαδούλα του βορρά έφυγε με την ουρά στα σκέλια. Η κανονικότητα επιτέλους αποκαταθίσταται και επίσης, επιτέλους, διαθέτουμε ξανά Έδρα! Βέβαια δικαιούμασταν δύο ακόμη τόπια αλλά δεν πειράζει, τα σημειώνουμε στη λίστα με τα… χρωστούμενα!!!
✓ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ η Α.Ε.Κ συνδυάζει, με τη σωστή αναλογία, και τα δύο αυτά στοιχεία κι έτσι κατορθώνει να κατακτά νικηφόρα αποτελέσματα. Επιπλέον διαθέτει και “βάθος πάγκου” με αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις και συνάμα αρμονική ατμόσφαιρα μεταξύ των παιχτών και του τεχνικού τιμ. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, συνεχίστε…!
✓ Θ(Ε)ΩΜΑΣ !!! Αιώνιος Πρεσβευτής της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως ο Θωμάς Μαύρος! Ο αξεπέραστος σκόρερ, ο γνήσιος ΑΕΚτζής ιδεολόγος, το μεγάλο ίνδαλμα του λαού της Α.Ε.Κ και αγαπημένος φίλος των Πειρατών από πολύ παλιά, κοσμεί πλέον μία υψηλή τιμητική θέση. Στα πέρατα του ποδοσφαιρικού πλανήτη θα φέρνει τη λάμψη της ΑΕΚΑΡΑΣ ο ολοφώτεινος Θ(ε)ωμάς Μαύρος. Και πόσο ξεχωρίζει, με ήθος, σεμνότητα, χωρίς βεντετισμούς και υπερφίαλες επάρσεις σαν… “κάτι άλλους”! Συγχαρητήρια, Θωμά, είσαι στις καρδιές μας, γιατί το αξίζεις!
✓ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ λέγαμε και (κυρίως) παλεύαμε, με νύχια και με δόντια, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, ενάντια σε μεγάλα συμφέροντα και ανιστόρητους ψευδοσωτήρες. Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που δικαίωσε αυτό τον μεγάλο αγώνα. Άλλωστε η ίδια η ζωή κι η ιστορία και δικαιώνει και διαψεύδει.
✓ ΡΕΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑ… Για σας λέμε ρε ξεφτίλες που έχετε κάνει τη γλώσσα σας γραβάτα από το πολύ γλείψιμο. Εσείς ρε δεν ήσασταν που κράζατε και λοιδωρούσατε τον  Μελισσανίδη με τον πιο αήθη τρόπο προτού αυτός αναλάβει την Α.Ε.Κ;;; Και τώρα … “τάμπα-τούμπα κολοτούμπα” και φουλ “σπάτουλα” μπας και επωφεληθείτε κατιτίς. Δεν έχετε ρε μια στάλα αξιοπρέπεια να εξαφανιστείτε; Ου να χαθείτε που σε κάθε κατάσταση κοιτάτε να είστε μέσα, απάτες.
✓ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ που είναι της γης οι κολασμένοι! Δείξτε σεβασμό στους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους και πήραν τους δρόμους του μισεμού για να σωθούν από την κόλαση των πολέμων και της καταστροφής! Δείξτε σεβασμό στους πρόσφυγες όλης της γης, γιατί πρόσφυγες ήμασταν κάποτε και εμείς!
✓ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ και είναι πραγματικά “super” η χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που είμαστε βέβαιοι ότι θα ενθουσιάσει όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 8103933 (Χρήστος).
pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές!
✓ ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

Πειρατικές αιχμές (5 Νοεμβρίου 2022)

 

*Cueva de los Piratas*

 
* Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν αυτή με το πανό μνήμης και τιμής μπροστά από τον ατσάλινο δικέφαλο αετό, εκεί όπου ο πειρατής Αντώνης από την Αιδηψό (με τη βοήθεια του φίλου του και Ελευσιναίου πειρατή Ραφαήλ) επέλεξε να τιμήσει τον πατέρα του Θ. Μαυροζούμη ο οποίος έφυγε από τη ζωή χωρίς να μπορέσει να δει και να χαρεί το νέο μας Γήπεδο. Μπράβο στα παιδιά για την όμορφη κίνηση. Ντροπή και αίσχος σε όλους εκείνους που εμπόδισαν και καθυστέρησαν το Έργο στερώντας νωρίτερα αυτή τη μεγάλη χαρά από πολλούς συνενωσίτες μας που δυστυχώς δεν πρόλαβαν…
* Μας ρωτάνε : στο ματς παο-οσφπ με ποιον είστε; Και απαντάμε: με τον… Εγκέλαδο!
* Όσον δε αφορά το ΟΑΚΑ είμαστε με το… κράτος και πιο συγκεκριμένα με την αξιαγάπητη Υπηρεσία Κατεδαφίσεων!!!
* Ρε Ρουμάνε, μέσα στο κρανίο αποκλείεται να έχεις μυαλό. Τζατζίκι μάλλον!
* Και πάλι είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε αρκετά αδέρφια μας Πειρατές από διάφορα σημεία της Ελλάδας που ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν ξανά μαζί μας στο Ναό : “Λόχας”, “Πρεβεζάνος “, “Βασκ”, “Αλή”, “Αιτωλικιώτης” και άλλοι ακόμη…
* Ρεσιτάλ δίνει και η “παλιά φρουρά” των Πειρατών του Ονείρου στη γνωστή θύρα.
* Κυριάκο Χήνα, κοσμείς την Α.Ε.Κ μας! Με την παρουσία σου, με την προσφορά σου, με το επιστημονικό σου έργο και πάνω απ’ όλα με το ήθος και την ανιδιοτελή αγάπη σου για την Ομάδα μας και ότι αυτή εκπροσωπεί!
* Πρόταση : Στο επόμενο εντός έδρας ματς στο Ναό της Προσφυγιάς, να ακουστεί το καταπληκτικό τραγούδι του αλησμόνητου Ενωσίτη ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη, με τίτλο: “Τα όνειρα χτίζονται”. Και θα μας θυμηθείτε!!!
* Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πάνο Λούπο και όλα τα παιδιά στην “Ώρα των σπορ” για την καλαίσθητη παρουσίαση των “Πειρατικών Αιχμών” κάθε Σάββατο στην εφημερίδα μας!
*Καθημερινά στέλνει μηνύματα για τον καιρό στη Γερμανία ο πειρατής “Σημαδεμένος”. Ειδικότερα, ενημερώνει αδιαλείπτως τον πρακτικό μετεωρολόγο “Σημαδούρα” που θέλει να γνωρίζει για τις εκεί καιρικές συνθήκες καθώς έχει βάλει στο μάτι κάτι χωράφια στα πέριξ του Μονάχου για να στήσει ορνιθώνες, αφού η προίκα πρέπει να επενδυθεί σωστά και συνετά!
* Ρε “Ντόκτορα” κουβαλάς πολλά κιλά πειρατική τρέλα ρε φίλε. Κι αυτό σε κάνει πολύ συμπαθή σε όλη την παρέα.
* Ο καλλιτέχνης του Club, ο παλιός καλός πειρατής “Μάστορας”, προβληματίζεται για το τι έργο (ζωγραφικό πίνακα) θα ετοιμάσει για το σύνδεσμο με αφορμή την επιστροφή της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε εμπιστευόμαστε Χρηστάρα, προχώρα το όπως εσύ ξέρεις!
* S.O.S: Αναζητείται ο “Χουκ”. Τον ψάχνει η  μελαχρινή καλλονή από το “Green Rock”.
*Πειρατικούς χαιρετισμούς στα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό. Vive los piratas!
* 15 σερί αγώνες χωρίς να σταυρώσει νίκη στην Ευρώπη ο… δαφνοστεφανωμένος λούζερ. Και εις ανώτερα!
* Βιβλιοπρόταση: “Τα ματωμένα χώματα” της Διδώς Σωτηρίου. Τα σχόλια περιττεύουν.
* Κουΐζ : Τμήμα “Γιόγκα” έγινε στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. Πότε, όμως, θα γίνει και τμήμα… “Πεζοπορίας και Ορειβασίας”, καθώς διαθέτουμε κάποιους δυνατούς υποψήφιους;
*  Σύσταση : όσο λιγότερη ΤV τόσο καλύτερη ΖΩΗ!
* Χρόνια πολλά (προκαταβολικά) στους εορτάζοντες πειρατές : “Μαμούθ”, “Άραχνο”, “Ομλέ”, “Νταβάριτς”, “Μιάο”, καθώς και στην “Καρολίνα” όπως και στον μικρό “Ρακούν”. Να είστε γεροί και δυνατοί αδέρφια με την ΑΕΚΑΡΑ στην καρδιά!
* “Κι όμως υπάρχουν άγκυρες γερά να μας κρατάνε, κόντρα στα τόσα κύματα που στον χαμό μας πάνε”.
* Οδυσσέας και “bella ciao” και… πανδαισία μέσα στο Ναό της Προσφυγιάς!!!
* Όχι στο μίσος, το ρατσισμό και τον πόλεμο. Ναι στην αλληλεγγύη, τη φιλία και τη συνεργασία των λαών.
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ: Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!
*Α.Ε.Κ μητέρα όλων των Προσφύγων!
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X