Τρομερός Λουτσέσκου: «Έπρεπε να έχουμε έξι περισσότερους βαθμούς»

Τρομερός Λουτσέσκου: «Έπρεπε να έχουμε έξι περισσότερους βαθμούς»
Photo Credits: INTIME

Απίθανες δηλώσεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε νέες απίθανες δηλώσεις προέβη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να δηλώνει πως η ομάδα του έπρεπε να έχει έξι περισσότερους βαθμούς.

Συγκεκριμένα δήλωσε στη NOVA:

«Η αλήθεια είναι ότι πίεση μπορεί να υπάρχει και είναι φυσιολογικό από τη μία μεριά. Έχουμε παίξει δέκα παιχνίδια δείχνοντας το άσχημο πρόσωπό μας όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε δείξει και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι σε αυτή την πορεία ενδεχομένως έπρεπε να έχουμε έξι βαθμούς περισσότερους από παιχνίδια που χάσαμε σε λεπτομέρειες από λάθη, παρόλα αυτά σαν προπονητής οφείλω να δηλώσω πως είναι κάτι φυσιολογικό για την περίοδο που είμαστε σε ένα νέο σύνολο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει σταθερότητα».

Για το πόσο κομβικό θεωρεί το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΣ: «Eίναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να έχουμε την ένταση και τη διάθεση για να κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια στη Super League είναι περίπλοκα. Θα πρέπει να έχουμε την αποφασιστικότητα και σωστή στάση μέσα στο παιχνίδι και να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κερδίσουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X