Άρης: Επιμένει για τον δανεισμό του Καμαρά από τον Ολυμπιακό

Άρης: Επιμένει για τον δανεισμό του Καμαρά από τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης έχει… κεντράρει στην περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει, έστω κι ως δανεικό, από τον Ολυμπιακό.

Η πρόθεση των Κιτρίνων για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους τον Γενάρη είναι δεδομένη, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας “καθαρόαιμος” φορ στο ρόστερ, ο Γκρέι.

Η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στον Άρη, είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος πωλήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες στον Ολυμπιακό μετά από μία καλή σεζόν στους Θεσσαλονικείς, ωστόσο στο Λιμάνι δεν έχει… πιάσει. Παρότι χθες αγωνίστηκε δανεικός με τη Ναντ, αυτό έγινε λόγω ειδικών συνθηκών και είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ.

Ο Πάρντιου τον θέλει πολύ στον Άρη όπως αναφέρει η “Live Sport”, γι’ αυτό και θα συνεχιστεί η πίεση προς τον Ολυμπιακό, με βάση και τις καλές σχέσεις των δύο μεγαλομετόχων, ώστε να επιτευχθεί το deal τον Γενάρη, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X