ΑΕΚ: Ηττα με ανατροπή για την Κ19 (1-2) κόντρα στον ΠΑΟΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ Κ19 - ΠΑΟΚ Κ19
Photo Credits: INTIME

Η Κ19 της ΑΕΚ «λύγισε» στο τέλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα στο φινάλε γνώρισε η Κ19 της ΑΕΚ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 1-2, στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου, ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, κάνοντας το 1-0 μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Γεωργέα. Στη συνέχεια, ο δυνατός αέρας, δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να είναι ακίνδυνος στο πρώτο μέρος και το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα μετά την ανάπαυλα και στο 52ο λεπτό, έχασε ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο ΠΑΟΚ δε μπορούσε να απειλήσει αλλά κρατούσε το… χτύπημα του για το τέλος με τον Γκιτέρσο.

Οι «ασπρόμαυροι» με δύο γκολ του παίκτη, στο 83′ και στο 84′ γύρισε… τούμπα το ματς.

Με την ήττα αυτή, η ΑΕΚ έμεινε στην έβδομη θέση με 10 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Αγγελόπουλος, Σβίγκος (78′ Χατζηνικολάου) Κοσίδης, Βαλκάνης, Γιαννούλης, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (78′ Λέλεκας) Πιτιλάκος (64′ Μούτσα) Γεωργέας Α. (64′ Κοντάκης) Γεωργέας Π, Γκολφίνος (57′ Κοντορουχάς).

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Τσίκος, Αδάμ (67′Αθανασίου), Καλόγηρος, Γκιτέρσος, Γκούμας (67′ Ιμπραήμ), Μάρτος (67′ Σνάουτσνερ) .

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X