ΑΕΚ: Η Νόρκεπινγκ παραμένει στο παιχνίδι για Φράνσον

ΑΕΚ: Η Νόρκεπινγκ παραμένει στο παιχνίδι για Φράνσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο παρά ένα της ολοκλήρωσης περυσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η προσθήκη του Αλεξάντερ Φράνσον στην ΑΕΚ. Κίνηση που αποδείχτηκε τελικά μη ωφέλιμη και ελάχιστα παραγωγική, μιας και ο Σουηδός μέσος όλα κι όλα με την κιτρινόμαυρη φανέλα έχει πάρει 23 λεπτά σε τρία παιχνίδια.

Ένα αγωνίστηκε στο υπόλοιπο της περασμένης σεζόν, στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δύο πήρε ως τώρα στην τρέχουσα σεζόν, παίζοντας στο φινάλε της πρεμιέρας στη Λαμία και στη μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή του (με 16 λεπτά) στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ασφαλής η εκτίμηση πως ο Σουηδός μέσος βρίσκεται στην εσχατιά του rotation της μεσαίας γραμμής του Ματίας Αλμέιδα, ακόμη ασφαλέστερη η πιθανολόγηση πως δεν υπάρχει αμοιβαία διάθεση για επέκταση της παραμονής του Φράνσον στην ΑΕΚ μετά το καλοκαίρι οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Ευκαιρία σε κάθε περίπτωση εκεί που τον ξέρουν καλύτερα απ’ οπουδήποτε αλλού, στη Νόρκεπινγκ, απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα και απ’ όπου εντάχθηκε πέρυσι στην Ένωση (έχοντας λήξει η δεύτερη θητεία του εκεί), για μια επαναπροσέγγιση. Ακόμη μία για την ακρίβεια, μιας και το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει και τότε προσπάθεια, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματική για το σουηδικό club.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα προκύπτουν από τη Σουηδία, η Νόρκεπινγκ – ο αθλητικός διευθυντής της οποίας είναι θείος του Φράνσον – βολιδοσκόπησε και πάλι προθέσεις του 28χρονου μέσου, βάζοντας μάλιστα στο τραπέζι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Για όταν και όποτε το αποφασίσει. Είτε ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι (το τρέχον πρωτάθλημα Σουηδίας ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα, το επόμενο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο) είτε ως… ελεύθερος στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Κάτι που για να γίνει θα πρέπει ο ίδιος ο Φράνσον να το “προκαλέσει”, ζητώντας μια πρόωρη αποδέσμευση από την ΑΕΚ και προφανώς οι επιτελείς των κιτρινόμαυρων να το αποδεχτούν, αφήνοντας τον Σουηδό ελεύθερο, μιας και είναι σαφές πως οτιδήποτε διαφορετικό, πληρωμή οποιοδήποτε αντιτίμου τον Ιανουάριο από τη Νόρκεπινγκ, δεν προβλέπεται και δεν υπάρχει στο προσφερόμενο πακέτο για τον Φράνσον.

Πηγή: Sport24

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X