Τέλος η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό! - Ισοπαλία με… φάρδος στην Γερμανία!

Τέλος η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό! - Ισοπαλία με… φάρδος στην Γερμανία!
Photo Credits: INTIME

Τέλος η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό. Πήρε ισοπαλία με φάρδος στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ (1-1).

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμέτρητο φάρδος ο Ολυμπιακός στη Γερμανία, κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) από τη Φράιμπουργκ που έχασε ένα κάρο ευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο 45λεπτο στο Φράιμπουργκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο δεν απειλήθηκαν στο πώτο 45λεπτο, αλλά σκόραραν και είχαν ευκαιρίες για να βρουν και άλλα γκολ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 17′ με τον Ελ Αραμπί. Ο Μασούρας γύρισε στο ύψος του πέναλτι, ο Μπιέλ έκανε το σουτ και ο Ελ Αραμπί στο ριμπάουντ από το διώξιμο του Φλέκεν έκανε το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 20. Ο Εμβιλά έδωσε με τη μία στον Ροντρίγκες που σέρβιρε στον Μασούρα, ο οποίος πέρασε τον Φλέκεν αλλά αστόχησε με το αριστερό, ουσιαστικά, σε κενή εστία! Ενώ στο 35′ ο Μασούρας έκανε το παράλληλο γύρισμα, αλλά η προβολή του Μπιέλ βρήκε στο τάκλιν αμυντικού! Η εστία ήταν κενή, αν περνούσε η μπάλα θα κατευθυνόταν προς το βάθος της… Έτσι το 1-0 έμελλε να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος έγινε το αναμενόμενο… Η Φράιμπουργκ μπήκε με ορμή και με διάθεση να πιέσει, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να χτυπήσουν στο τρανζίσιον. Στο 58′, λοιπόν, οι Πειραιώτες απείλησαν με σουτ του Άβιλα, με τη Φράιμπουργκ στο 59′ να να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Κίμπλερ, του οποίου το σουτ μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.

Το 1-0 παρέμενε με τον Πασχαλάκη να λέει «όχι» στους Γερμανούς εκ νέου στο 76 σε σουτ του Πέτερσεν από πλεονεκτική θέση. Στο 81′ ο πορτιέρο του Ολυμπιακού κατέβασε ρολά και στην κεφαλιά του Γκίντερ.

Ε, και στο τέλος ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Η Φράιμπουργκ δικαιούταν γκολ και το πέτυχε στο 90+3′. Ο Σιντίλια με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη και έγραψε το 1-1 για τους Γερμανούς. Ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ / 4-4-2): Φλέκεν, Κ. Γκίντερ, Λίνχαρτ (77′ Σιλντίλια), Μ. Γκίντερ, Κίμπλερ, Γκρίφο, Χέφλερ, Κάιτελ (63′ Έγκεσταϊν), Ντόαν (63′ Βάισχαουπτ), Κιερέ (63′ Γέονγκ), Γκρέγκοριτς (72′ Πέτερσεν).
Ολυμπιακός (Μίτσελ / 4-4-2): Πασχαλάκης, Βρουσάι (82′ Ρέτσος), Μπα, Ντόι, Άβιλα, Μασούρας (82′ Βαλμπουενά), Ιν. Χουάνγκ, Εμβιλά, Γκάρι (39′ Ρέαμπτσιουκ), Μπιέλ (69′ Κούντε), Ελ Αραμπί (82′ Ουί-Τζο Χουάνγκ).
Διαιτητής: Κρίστο Τόβερ (Εσθονία)
Βοηθοί: Κάρολιν Καϊβόγια (Εσθονία), Στεν Κλάασεν (Εσθονία)
Τέταρτος: Γιούρι Φρίσερ (Εσθονία)
VAR: Φενταγί Σαν (Ελβετία)
AVAR: Ντένις Χίγκλερ (Ολλανδία)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X