Η ΑΕΚ περνά σε νέα εποχή, όσα σηματοδοτεί η επιστροφή του Μαύρου!

Η ΑΕΚ περνά σε νέα εποχή, όσα σηματοδοτεί η επιστροφή του Μαύρου!
Photo Credits: INTIME

Η προσθήκη και του Θωμά Μαύρου στο στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ, δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση για επένδυση στην προσωπικότητα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν μια είδηση που σκόρπισε ενθουσιασμό στην κοινωνία της ΑΕΚ. Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Θωμάς – Θ(ε)ωμάς για τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο – Μαύρο σκόραρε τελευταία φορά με τη φανέλα της Ενωσης, αλλά το όνομα του ακόμα συγκινεί. Βλέπετε, πρόκειται για τον μεγαλύτερο κανονιέρη όλων των εποχών, εκείνον που έκανε περήφανο επί χρόνια τον κόσμο, που έκανε φετίχ για την ΑΕΚ τη φανέλα με το 11.

Η συνεργασία με τον Θωμά Μαύρο ως αιώνιου πρεσβευτή της ΑΕΚ, μόνο εθιμοτυπική δεν πρόκειται να είναι. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει από το περασμένο καλοκαίρι, να δει τελείως διαφορετικά την κατάσταση. Επί χρόνια, στηρίχθηκε σε πρόσωπα που δεν είχαν το ειδικό βάρος για να αντέξουν τις προσδοκίες που υπήρχαν, ήταν ξένοι προς το dna της ΑΕΚ και δεν είχαν την προσωπικότητα να διαχειριστούν την πίεση που υπάρχει πάντα σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ενωση.

Η ΑΕΚ είχε αποψιλωθεί από τέτοιες προσωπικότητες στο πέρασμα των χρόνων. Κυρίως η αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν εκείνη που στοίχισε έντονα στην ΑΕΚ. Κατά πολλούς, δεν είναι τυχαία η ελεύθερη πτώση που ακολούθησε στην ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Ντούσκο, έπειτα από το πρωτάθλημα του 2018. Τα χρόνια που ακολούθησαν, η ΑΕΚ έψαχνε κάποιον που θα μπορούσε να γίνει σημείο αναφοράς, αλλά απέτυχε παταγωδώς στις επιλογές της.

Αλμέιδα και Αλβες

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X