Α ρε Λιόλιο: Δεν βρήκε ξενοδοχείο ο Προμηθέας Πάτρας και αναβλήθηκε το ματς στην Καρδίτσα!

Α ρε Λιόλιο: Δεν βρήκε ξενοδοχείο ο Προμηθέας Πάτρας και αναβλήθηκε το ματς στην Καρδίτσα!
Photo Credits: INTIME

Το είδαμε και αυτό από τον Προμηθέα Πάτρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς την αναμέτρησης της Καρδίτσας με τον Προμηθέα Πατρών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η η 4η αγωνιστική της Βasket League.

Όπως προκύπτει, το ματς που ήταν προγραμματισμένο για τις 17.00 του Σαββάτου μετατίθεται για τις 30 Δεκεμβρίου, καθώς οι Αχαιοί δεν μπόρεσαν να βρουν ξενοδοχείο στην περιοχή λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

Απίστευτα πράγματα, την ώρα που το ματς της ΑΕΚ το όρισαν Κυριακή με το Περιστέρι και πήγε δίχως προπόνηση σε δύο 24άρα να παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 29/10 στις 17:00, αναμέτρηση, μεταξύ των ομάδων Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League 2022-2023, αναβάλλεται.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι η Παρασκευή 30/12 στις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT FLIX ΕΡΤ Sports», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη (26/10).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X