Europa League: Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός

Europa League: Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φράιμπουργκ (22:00, Cosmote Sport 2) και θα παλέψει για την… επιβίωσή του στο «κόλπο» του Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες έχουν μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερα ματς και βρίσκονται στον πάτο του ομίλου τους, έχοντας αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια του Europa League. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την κατάληψη της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Europa Conference League και γι’αυτό το ματς με την Φράιμπουργκ (22:00, Cosmote Sport 2) έχει τον χαρακτήρα του τελικού για την ομάδα του Μίτσελ.

Οι Γερμανοί έχουν ήδη προκριθεί και είναι στη κορυφή του ομίλου με το απόλυτο (12 β.), όμως στα Μέσα της χώρα αναφέρεται ότι η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ θέλει να «κλειδώσει» την πρωτιά.

Ο Μίτσελ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ξεκινήσει με 4-3-3 ή 3-5-2, όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παρουσία των Πασχαλάκη, Άβιλα, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ, Μασούρα, Μπιέλ και Ελ Αραμπί στην ενδεκάδα. Θέση διεκδικούν επίσης οι Κούντε, Γκάρι και Ρέτσος. Σε ό,τι αφορά την Φράιμπουργκ, οι επικρατέστεροι για να αποτελέσουν την βασική ενδεκάδα είναι οι Φλέκεν, Σιλντιγιά, Γκίντερ, Λάινχαρτ, Γκούντερρ, Έγκεσταιν, Χόφλερ, Ντόαν, Κίερεχ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X